Հյութ, որը կվերականգնի վահանաձև գեղձի աշխատանքը և կակտիվացնի նյութափոխանակությունը

Դիտումներ 7790

Հյութ, որը կվերականգնի վահանաձև գեղձի աշխատանքը և կակտիվացնի նյութափոխանակությունը

Վահանաձև գեղձը համարվում է մեր ամբողջ մարմնի «մարտկոցը»:

Վահանաձև գեղձի հորմոնները ազդում են ձեր նյութափոխանակության արագության վրա, որն իր հերթին ազդում է ձեր ուղեղի, սրտի, մկանների և լյարդի վրա:

Վահանաձև գեղձը նաև նյութափոխանակության հիմնական վերահսկումն է։ Այն վերահսկում է, թե որքան արագ կամ դանդաղ եք այրում կալորիաները: Եթե ​​դուք չեք կառավարում ձեր վահանաձև գեղձը, ապա ավելի հակված եք շաքարախտի:

Հյութ, որը կօգնի հավասարակշռել վահանաձև գեղձի հորմոնները։

 

Բաղադրությունը․

1 բաժակ 100% լոռամրգի հյութ՝ առանց շաքար

7 բաժակ ջուր

1/2 թեյի գդալ աղացած դարչին

1/4 թեյի գդալ աղացած կոճապղպեղ

1/4 թեյի գդալ աղացած մշկընկույզ

3/4 բաժակ նարնջի թարմ քամած հյութ

1/4 բաժակ թարմ քամած կիտրոնի հյութ

 

Ջուրը եռացնել, ավելացնել լոռամրգի հյութ, նվազեցնել կրակը։ Ավելացնել դարչին, կոճապղպեղ, մշկընկույզ, խառնել և թողնել եփ գա 20 րոպե, ապա թող սառչի սենյակային ջերմաստիճանում։ Ավելացնել կիտրոնի և նարնջի հյութ։ Ավելացրեք սառույց և վայելեք:

Վահանաձև գեղձի խնդիրները լուծելու այլ եղանակներ.

Օպտիմալացնել վիտամին A, D և K2 մակարդակները

Բացառեք սոյան ձեր սննդակարգից

Բարձրացրեք ձեր սելենի ընդունումը

Վերացրեք սնձան և A1 կազեինը

Ստուգեք ձեր մարմնի յոդի մակարդակը

Կերեք ավելի շատ ջրիմուռներ

Օգտագործեք կոկոսի յուղ

Կարևոր է.

Ձեր սննդակարգից բացառեք այն մթերքները, որոնք խանգարում են վահանաձև գեղձի աշխատանքին, ինչպիսիք են բրոկկոլին, կաղամբը, բրյուսելյան կաղամբը, ծաղկակաղամբը, սպանախը, շաղգամը, սոյայի հատիկները, գետնանուշը, կտավատի սերմերը, սոճու ընկույզը, կորեկը և մանանեխը:



Ընդամենը 1 բաժակը ակտիվացնում է վահանաձև գեղձի հորմոնների արտազատումը, արագացնում նյութափոխանակությունը և օգնում նիհարել

Վահանաձև գեղձի առողջության բաղադրատոմսը.

Բաղադրությունը․

 

Քերած կոճապղպեղ (¼ ճաշի գդալ)

Կիտրոնի հյութ (¼ ճաշի գդալ)

Մշկընկույզ (¼ թեյի գդալ)

Նարնջի հյութ (1 ճաշի գդալ)

Լոռամրգի հյութ (1 բաժակ)

Դարչին (½ թեյի գդալ):

Ջուր (2 բաժակ)

 

Եռացող ջրի մեջ ավելացնել լոռամրգի հյութը, կոճապղպեղը, դարչինը, մշկընկույզը, կրակն անջատել և թողնել 20 րոպե։

Ժամանակն ավարտվելուց հետո ավելացրեք կիտրոնի և նարնջի հյութ և վերջ, ձեր խմիչքը պատրաստ է: Ամեն օր ընդունեք 1 բաժակ։



Այս ըմպելիքից առավելագույն օգուտ ստանալու համար խմեք այն սառը վիճակում:

Քանի որ ինքնաբուժումը կարող է վտանգավոր լինել, ժողովրդական միջոցներ կիրառելուց առաջ անհրաժեշտ է բժշկի խորհրդատվություն:

 
 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը