Հունական շատ համեղ և հեշտ պատրաստվող կաղամարների բաղադրատոմս

Դիտումներ 320

Հունական շատ համեղ և հեշտ պատրաստվող կաղամարների բաղադրատոմս

Կալամար

Բուսական յուղ

Ռիկոտա (կամ այլ պանիր)

Պղպեղ

Սխտոր

Մաղադանոս (3 ճյուղ)

Սամիթ (3 ճյուղ)

Աղացած սև պղպեղ

Աղ

 



 

Կեղևազատեք կաղամարները, ներքին թաղանթներից, հանեք խիտինային թիթեղը և փորը։ Լավ լվանալ։

Բուլղարական պղպեղը մաքրել սերմերից և ցողունից և կտրատել փոքր խորանարդիներով: Ճաշատեսակն ավելի գեղեցիկ դարձնելու համար կարող եք վերցնել տարբեր գույների պղպեղներ, օրինակ՝ կարմիր և դեղին։

Ձեռքերով մանրացնեք ռիկոտան: Ռիկոտան կարելի է փոխարինել ցանկացած այլ պանրով ըստ ճաշակի՝ սովորական ռուսական, մոցարելլա, սուլուգունի, ֆետա, բրինզա կամ կաթնաշոռ։

 



Սամիթն ու մաղադանոսը լվանալ, չորացնել և մանր կտրատել։

Մի ամանի մեջ միացրեք ռիկոտան, բուլղարական պղպեղը, կտրատած խոտաբույսերը, մամլիչով անցկացրած սխտորի մեխակները, աղը և աղացած սև պղպեղը։ Ամեն ինչ մանրակրկիտ խառնել:

Պատրաստի պանրի և բանջարեղենի խառնուրդով լցնել կաղամարները։

Տաքացրեք բուսական յուղը տապակի մեջ միջին ջերմության վրա: Դրեք կաղամարները և տապակել մոտ 1-2 րոպե յուրաքանչյուր կողմից մինչև ոսկե կեղև ունենա: Չարժե ավելի երկար տապակել, որպեսզի կաղամարները չչորանան։

 

Պատրաստի կաղամարները տեղափոխել ափսեի մեջ և մատուցել՝ զարդարված թարմ կանաչեղենով։ Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը