Հնդկաձավարով շատ համեղ ուտեստի բաղադրատոմս

Դիտումներ 967

Հնդկաձավարով շատ համեղ ուտեստի բաղադրատոմս

Բաղադրություն․

կաղամբ - 1 կգ
հավի ֆիլե - 1 հատ
գազար - 1 մեծ
հնդկաձավար - 1 բաժակ
ջուր - 1,5 բաժակ
սխտոր - 1 պճեղ
սոյայի սոուս
աղ, աղացած սև պղպեղ 

խմելի սունելի

սխտորի փոշի



Հավի ֆիլեն կտրատել, ծածկել սոյայի սոուսի, խմելի սունելիի և սխտորի փոշիի խառնուրդով։ Մարինացրեք միսը մոտ մեկ ժամ, ապա կտրեք փոքր խորանարդների:

Հավի ֆիլեն տապակել բուսայուղով տապակի մեջ, մինչև գույնը փոխվի։

 

 

Գազարը անցկացնում ենք քերիչով։ Կաղամբը մանր կտրատել։

Տապակի մեջ ավելացնել գազարն ու եփել մինչև փափկի, ապա ավելացնել կաղամբը։

Խառնել, ծածկել և եփել մինչև կաղամբը փափկի:

 



Ավելացնել լվացված հնդկաձավար և հավասարաչափ տարածել ամբողջ մակերեսին։ Ավելացնել այնքան ջուր, որպեսզի ջուրը մի փոքր ծածկի հնդկաձավարը։

 

 

Ավելացնել աղ, պղպեղ և քերած սխտորը։

Եփել ևս 15 րոպե։

 



Ամենաընթերցվածը