Հնդկաձավարով շատ համեղ ուտեստի բաղադրատոմս
Դիտումներ 967
Բաղադրություն․
կաղամբ - 1 կգ
հավի ֆիլե - 1 հատ
գազար - 1 մեծ
հնդկաձավար - 1 բաժակ
ջուր - 1,5 բաժակ
սխտոր - 1 պճեղ
սոյայի սոուս
աղ, աղացած սև պղպեղ
խմելի սունելի
սխտորի փոշի
Հավի ֆիլեն կտրատել, ծածկել սոյայի սոուսի, խմելի սունելիի և սխտորի փոշիի խառնուրդով։ Մարինացրեք միսը մոտ մեկ ժամ, ապա կտրեք փոքր խորանարդների:
Հավի ֆիլեն տապակել բուսայուղով տապակի մեջ, մինչև գույնը փոխվի։
Գազարը անցկացնում ենք քերիչով։ Կաղամբը մանր կտրատել։
Տապակի մեջ ավելացնել գազարն ու եփել մինչև փափկի, ապա ավելացնել կաղամբը։
Խառնել, ծածկել և եփել մինչև կաղամբը փափկի:
Ավելացնել լվացված հնդկաձավար և հավասարաչափ տարածել ամբողջ մակերեսին։ Ավելացնել այնքան ջուր, որպեսզի ջուրը մի փոքր ծածկի հնդկաձավարը։
Ավելացնել աղ, պղպեղ և քերած սխտորը։
Եփել ևս 15 րոպե։
Ամենաընթերցվածը