Հնդկաձավար եմ եփում լեհական ձևով, շատ համեղ է ստացվում․ Երբ դնում եմ սեղանին՝ ընտանիքս միանգամից ուտում է

Դիտումներ 2513

Հնդկաձավար եմ եփում լեհական ձևով, շատ համեղ է ստացվում․ Երբ դնում եմ սեղանին՝ ընտանիքս միանգամից ուտում է

Մեր հետևորդներից մեկը գրել է․

Այս բաղադրատոմսը շատ տարիների վաղեմություն ունի, ես ինքս գտել եմ այն ​​1981 թվականի հին խոհարարական գրքում: Ես մեկ անգամ փորձեցի, հետո սա իմ ամենասիրած ուտեստներից մեկն է։

Պատրաստման համար ձեզ հարկավոր են հետևյալ բաղադրիչները՝

Հնդկաձավար - 300 գ;

Ջուր - 600 մլ;

Կարագի կտոր;

սունկ (շամպինիոն) - 300 գ;

թթվասեր - 300 գ;

 

 

ձու - 1 հատլ;

Սոխ - 1 հատ;

աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի։

- Հնդկաձավարը շատ լավ ողողել, լվանալ․ լցնել ջրով և եփել, ավելացնել մի քիչ աղ՝ ըստ ճաշակի:



Հուշում. Եփելու սկզբում կամ ավարտից անմիջապես առաջ ավելացնել մի կտոր կարագ, որպեսզի շիլան ունենա վառ սերուցքային բույր և համ։

 

- Սունկը կտրատել ու տապակել չոր տապակի մեջ։

- Երբ հեղուկը գոլորշիանա, ավելացրեք մանր կտրատած սոխը և եփեք զանգվածը մինչև փափկի:

- Վերցրեք պատրաստման կաթսան և յուղով կամ կարագով պատեք այն։

- Հնդկաձավարին ավելացնում ենք սոխով սունկը։

 

 

- Թթվասերը խառնել ձվի, աղի և պղպեղի հետ՝ ըստ ճաշակի։

- Այս սոուսը լցնել հնդկաձավարի վրա՝ փորձելով այն տարածել ամբողջությամբ։

- Կարելի է վրան նաեւ քերած պանիր ցանել։

- Ջեռոցը տաքացնում ենք 170 աստիճան, կաթսան տեղափոխում ենք ջեռոց և թխում մոտ 15 րոպե։

 



Համտեսելու համար դեռ կարելի է գազար ավելացնել հնդկաձավարին, խոտաբույսեր կամ բեկոնի փոքր կտորներին։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը