Կոլոլակների յուրահատուկ բաղադրատոմս, որը ներկայացնում ենք քայլ առ քայլ

Դիտումներ 332

Կոլոլակների յուրահատուկ բաղադրատոմս, որը ներկայացնում ենք քայլ առ քայլ

Բաղադրամասեր

աղացած հնդկահավ 400 գ

սոխ 1 հատ.

Սխտոր 1 մեխակ

թարմ կիլանտրո 1 մասնաճյուղ

սերուցքային պանիր

հացի փշրանքներ

թթվասեր

ձիթապտղի ձեթ

բուսական յուղ

աղացած չաման ¼ թ/գդ

թարմ աղացած սև պղպեղ

ծովի աղ ¼ թ/գդ

 

 



Տոմատի սոուսի համար

պյուրե լոլիկ մի բանկա 300 գ

ձիթապտղի ձեթ

տոմատի մածուկ 2 ճ.գ

թարմ աղացած սև պղպեղ

ծովի աղ

¼ թ/գդ



Ջեռոցը տաքացնել մինչև 180°C։

Սոխն ու սխտորը մաքրել, մանր կտրատել և լցնել բլենդերի ամանի մեջ, ավելացնել չաման, աղ, պղպեղ և ամեն ինչ հարել խյուսի մեջ, ապա ավելացնել թթվասերը և մի քիչ էլ հարել։

Աղացած մսի մեջ ավելացնել սոխի խյուսն ու պաքսիմատը, ամեն ինչ խառնել և 30 րոպե ուղարկել սառնարան 5-10 րոպե։

 

Սառեցրած աղացած միսից ձեռքերը յուղել բուսայուղով, գնդիկներ կազմել և դնել խորը թխման ամանի մեջ։

Պատրաստում ենք լոլիկի սոուսը՝ ամանի մեջ լցնում ենք պյուրե լոլիկը, աղ, պղպեղ, ավելացնում ենք 1 ճ.գ.  մի գդալ ձիթապտղի յուղ, տոմատի մածուկ և ամեն ինչ խառնել:

Կոլոլակները լցնել լոլիկի սոուսով, վրան շարել սերուցքային պանրի շերտերը և թխել նախապես տաքացրած ջեռոցում 30-35 րոպե։

Պատրաստի կոլոլակները ցանել թակած կիլանտրո և ցողել մնացած ձիթապտղի յուղով:

 



Ամենաընթերցվածը