Հնարավոր է ապրել 100 տարի առանց հիվանդության. Այս միջոցը կանխում է քաղցկեղը և այլ լուրջ հիվանդությունները
Բուլղարացի պրոֆեսոր Խրիստո Մերմերսկին իր կյանքի կեսն անցկացրել է հացահատիկի, հատկապես ցորենի ուսումնասիրության վրա: Նրա գիտափորձերը բոլորովին անսպասելի արդյունքներ տվեցին։ Նա գտել է առողջության և երկարակեցության իր բաղադրատոմսը, որն օգնում է նույնիսկ մահացու հիվանդ մարդկանց։ Հիմնական բաղադրիչը ծլած ցորենն է։
Բողբոջած ցորենի հատիկների զարմանահրաշ հատկությունները հայտնի էին դեռ հնուց: Տարբեր մշակույթներում այն օգտագործվել է բազմաթիվ հիվանդությունների բուժման համար։ Մերմերսկին պնդում է, որ այս սննդամթերքը մաքրում է զարկերակները և արյան անոթները, պաշտպանում է սրտի հիվանդություններից, ոչնչացնում է երիկամների քարերը, ամրացնում է իմունային համակարգը, բարելավում մարսողությունը և նույնիսկ կանխում քաղցկեղը։
Ապակե ամանի մեջ լցնել 1400 գ թարմ կանաչ ցորեն։ Որպեսզի հատիկները սկսեն բողբոջել, լցնել ջրով, որպեսզի այն 3 սմ բարձր լինի հատիկներից։ Ցորենը թողնել 12 ժամ։ Դրանից հետո հացահատիկները ողողում ենք քամոցով և չորացնում։ Առաջին ծիլերը կհայտնվեն 24 ժամվա ընթացքում։ Պրոֆեսորն ասում է, որ գիտի երիտասարդության, առողջության, երկարակեցության, թարմության և եռանդի աշխարհի լավագույն բաղադրատոմսը։
Սկսեք օգտագործել այս միջոցը, և դուք կարող եք բարելավել ամբողջ օրգանիզմի գործունեությունը, ձեռք բերել ուժ և էներգիա։
Ձեզ հարկավոր է․
15 կիտրոն
12 պճեղ թարմ սխտոր
1 կգ բնական մեղր
400 գ ծլած ցորեն
400 գ ընկույզ
1. Ծլած ցորենը, ընկույզն ու սխտորը մանրացնել։
2. 5 կիտրոն կեղևով մանրացնել և բոլոր բաղադրիչները խառնել ամանի մեջ։
3. Մնացած 10 կիտրոնի հյութը քամել ու ավելացնել զանգվածին։ Մանրակրկիտ խառնել։
4. Ավելացնել մեղր։ Զանգվածը կրկին գդալով խառնել և տարածել ափերի վրա։
5. Խառնուրդը 3 օր թողնել սառնարանում, որպեսզի թրմվի։
Քաղցկեղի և այլ հիվանդությունների կանխարգելումը պահանջում է այս համեղ դեղամիջոցի կանոնավոր օգտագործումը։ Կերեք 2 ճաշի գդալ բուժիչ խառնուրդ՝ օրը 3 անգամ, ցանկալի է ուտելուց 30 րոպե առաջ
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։