Հիանալի միջոց սրտանոթային համակարգի, վահանաձև գեղձի, կոկորդի ցավի, լարինգիտի, նյարդային համակարգի բարձր գրգռվածության, ինչպես նաև այդ հիվանդությունների կանխարգելման համար
Բաղադրությունը․
հավասար համամասնությամբ, այսինքն՝ 1։1, մեղր և ֆեյխոա։
Ֆեյխոան մանրացնել մսաղացով և մանրակրկիտ խառնել մեղրի հետ։ Ստացված զանգվածը տեղափոխեք ապակե տարայի մեջ, փակեք կափարիչը և դրեք սառնարանը։
Ընդունել 1 թեյի գդալ օրական 3 անգամ։ Կարող եք ավելացնել մի քիչ ընկույզ և չոր ծիրան։
Հիանալի միջոց սրտանոթային համակարգի, վահանաձև գեղձի, կոկորդի ցավի, լարինգիտի, նյարդային համակարգի բարձր գրգռվածության, ինչպես նաև այդ հիվանդությունների կանխարգելման համար
Խառնեք 1-ական բաժակ հնդկաձավար, ընկույզ և մեղր, և ձեր վահանաձև գեղձը կառողջանա
Այս յուրահատուկ համադրությունը կարճ ժամանակում հոգ կտանի մեր վահանաձև գեղձի մասին: Այս խառնուրդը պատրաստելու համար շատ ժամանակ չեք ծախսի, բայց արդյունքը ձեզ մեծապես կզարմացնի։
Ահա ամենատարածված ախտանիշները, որոնք վկայում են վահանաձև գեղձի հետ կապված խնդիրների մասին.
Դուք ընկճված եք
Նյարդայնություն և անհանգստություն
Ցավ վերջույթների և մկանների շրջանում
Խռպոտություն և տարօրինակ սենսացիաներ պարանոցի շրջանում
Քաշի ավելացում
Մազերի նոսրացում
Հղիության հետ կապված խնդիրներ
Բարձր խոլեստերինի մակարդակ
Էմալապատ (բացարձակապես մաքուր) ամանի մեջ խառնեք մեկ բաժակ աղացած հնդկաձավարը, աղացած ընկույզը և մեղրը և տեղափոխեք ապակե տարայի մեջ։
Հնդկաձավարը պետք է շատ խնամքով մանրացնել սրճաղացով մինչև հարթ լինի:
Դուք չեք կարող այն փոխարինել հնդկացորենի ալյուրով, քանի որ այն չի պարունակում այն օգտակար բաղադրիչները, որոնք պարունակվում են հնդկաձավարի կեղևում։ Անցկացրեք ընկույզները մսաղացով: Լցնել ամեն ինչ մեղրի մեջ և մանրակրկիտ խառնեք:
Ստացված խառնուրդը պետք է պահել սառնարանում։
Պատրաստի խառնուրդն անհրաժեշտ է ընդունել օրը երեք անգամ՝ ուտելուց առաջ, 1 ճաշի գդալ մեկ ամիս շարունակ։
Արդեն առաջին կուրսից հետո խնդիրը կնվազի, իսկ երկրորդ կուրսից հետո հիվանդությունը կլքի ձեզ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։