Հիանալի ժողովրդական միջոցներ շաքարախտի դեմ
Վերցրեք քսան գրամ յասամանի բողբոջներ և լցնել մեկ բաժակ եռման ջրի մեջ (չեռացնել): Թողեք թրմվի կես ժամ։ Խմեք օրը երեք անգամ մեկ ճաշի գդալ ուտելուց առաջ։
Կռատուկի արմատների թուրմ
Վերցրեք տասը գրամ չոր մանրացված կռատուկի արմատները, լցնել մեկ բաժակ ջուր և կրակի վրա դնել տասնհինգ րոպե։ Թույլ կրակի վրա թող եփվի։ Այնուհետև թող մնա մեկ ժամ, որպեսզի թրմվի։ Խմեք մեկ ճաշի գդալ օրական` մինչև չորս անգամ։
Պատրաստեք մաղադանոսի, սխտորի, յուրաքանչյուր բաղադրիչի երեք հարյուր գրամ և հարյուր գրամ կիտրոնի կեղևի խառնուրդ: Ամեն ինչ մանրացրեք մսաղացի մեջ և երկու շաբաթով դրեք մութ տեղում։ Ընդունել մեկ թեյի գդալ ուտելուց առաջ։
Կարտոֆիլի հյութը շատ օգտակար է շաքարախտի դեպքում։ Նախաճաշից կամ ընթրիքից կես ժամ առաջ խմեք կես բաժակ այս հյութից։
Ալկալային մթերքներ, որոնք պայքարում են քաղցկեղի, շաքարախտի և սրտի հիվանդությունների դեմ
Մարմնի pH-ի պատշաճ մակարդակը կարևոր է մեր առողջության համար: Եթե մենք ցանկանում ենք պահպանել մեր օրգանիզմի ճիշտ աշխատանքը, ապա pH-ի մակարդակը պետք է լինի 7,4-ի սահմաններում:
Աճող ինդուստրիալիզացիան հանգեցրել է CO2-ի ավելացման՝ դրանով իսկ իջեցնելով pH-ը 8,2-ից մինչև 8,1, ինչը բացասական ազդեցություն է թողնում կյանքի վրա:
Ալկալային դիետան բաղկացած է բնական մթերքներից և բանջարեղենից ստացված սնուցիչների վրա: Այս դիետան չափազանց օգտակար է.
Այսպիսով, ձեզ ենք ներկայացնում ալկալային մթերքների ցանկը , որոնք կարող եք ներառել ձեր սննդակարգում։
Կտավատի սերմերը հակաբորբոքային հատկություն ունեն։ Բացի այդ, նրանք ունեն վիտամին E-ի և մանրաթելերի առատություն:
Ձիթապտղի յուղը հարուստ է վիտամին E-ով և չհագեցած ճարպերով: Այն կարող է օգտագործվել որպես ցանկացած սննդակարգի հավելում։
Հատապտուղները պարունակում են հակաօքսիդանտներ և մանրաթելեր, որոնք դրանք դարձնում են ամենաառողջ մրգերից մեկը։
Բջջանյութի և ջրի առատության շնորհիվ սեխն օժտված է օրգանիզմը խոնավացնելու և աղեստամոքսային տրակտի դետոքսիկացման ունակությամբ:
Այլ մթերքներ, որոնք պետք է ներառվեն ալկալային դիետայի ժամանակ
Նախորդ ալկալային մթերքների հետ պետք է ներառել նաև հետևյալ մթերքները.
Բանջարեղեն՝ մանանեխ, սոխ, սունկ, լոլիկ, ճակնդեղ, ծաղկակաղամբ, նեխուր, գազար, բրոկկոլի, դդում, պղպեղ, ոլոռ, բողկ, դանդելիոն, սմբուկ, սխտոր, կանաչ լոբի, կանաչ ոլոռ, վարունգ, սպանախ.
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։