Հետաքրքիր և նոր ուտեստ ձեր խոհանոցում

Դիտումներ 575

Հետաքրքիր և նոր ուտեստ ձեր խոհանոցում

Բաղադրիչներ

  • Աղացած միս - 400 գրամշ
  • Սոխ - 1 գլուխ
  • Հացի փշրանքներ - 100 գրամ
  • Բուսական յուղ - 50 - 70 մլ
  • Ձու - 5 հատ
  • Լոլիկ - 1 - 2 հատ
  • Պանիր - 150 գրամ
  • Կաթ - 120 մլ
  • Թարմ կանաչի - մի փոքր փունջ
  • Աղ, պղպեղ և համեմունքներ - ըստ ճաշակի:

 

 



Աղացած միսին ավելացնել մանր կտրատած սոխը, պաքսիմատը և մեկ ձու։ Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի, ավելացնել համեմունքներ, բուսայուղ և մի քիչ ջուր, խառնել մինչև հարթ լինի։

 

 

Աղացած միսը բաժանում ենք ձեթով պատած կաղապարների մեջ։

Առանձին հարել ձվերը կաթով, աղով, պղպեղով, համեմունքներով և մանր կտրատած խոտաբույսերով։

 



Աղացած մսի մեջ լցնում ենք մանր կտրատած լոլիկն ու մի քիչ քերած պանիր։

Լցնել ձվի խառնուրդի վրա և շաղ տալ մնացած պանիրը։
 
 

Կաղապարները դնել անջատված ջեռոցում։ Միացրեք ջեռոցը 180*C ջերմաստիճանում և եփեք 30-35 րոպե։



Ամենաընթերցվածը