Հետաքրքիր և նոր ուտեստ ձեր խոհանոցում
Դիտումներ 575
Բաղադրիչներ
- Աղացած միս - 400 գրամշ
- Սոխ - 1 գլուխ
- Հացի փշրանքներ - 100 գրամ
- Բուսական յուղ - 50 - 70 մլ
- Ձու - 5 հատ
- Լոլիկ - 1 - 2 հատ
- Պանիր - 150 գրամ
- Կաթ - 120 մլ
- Թարմ կանաչի - մի փոքր փունջ
- Աղ, պղպեղ և համեմունքներ - ըստ ճաշակի:
Աղացած միսին ավելացնել մանր կտրատած սոխը, պաքսիմատը և մեկ ձու։ Աղ և պղպեղ՝ ըստ ճաշակի, ավելացնել համեմունքներ, բուսայուղ և մի քիչ ջուր, խառնել մինչև հարթ լինի։
Աղացած միսը բաժանում ենք ձեթով պատած կաղապարների մեջ։
Առանձին հարել ձվերը կաթով, աղով, պղպեղով, համեմունքներով և մանր կտրատած խոտաբույսերով։
Աղացած մսի մեջ լցնում ենք մանր կտրատած լոլիկն ու մի քիչ քերած պանիր։
Լցնել ձվի խառնուրդի վրա և շաղ տալ մնացած պանիրը։
Կաղապարները դնել անջատված ջեռոցում։ Միացրեք ջեռոցը 180*C ջերմաստիճանում և եփեք 30-35 րոպե։
Ամենաընթերցվածը