Հեմոգլոբինը կարող եք այսպես բարձրացնել

Դիտումներ 1713

Հեմոգլոբինը կարող եք այսպես բարձրացնել

300 գ հում գազարն ու ճակնդեղը քերել խոշոր քերիչով, ավելացնել 300 գ մեղր։ Խառնել և դնել սառնարանը։

Ընդունել 1 ճ.գ.՝ օրական 1 անգամ, առավոտյան դատարկ ստամոքսին՝ ուտելուց 30 րոպե առաջ։

Մեկ շաբաթվա ընթացքում հեմոգլոբինը կդառնա նորմալ մակարդակի:

 

 



Պարզ և առողջարար աղանդեր ՝ հնդկաձավարով, որը նոսրացնում է արյունը, բարձրացնում հեմոգլոբինը, մաքրում անոթները խոլեստերինից

Հնդկաձավարն իսկապես բարձրացնում է հեմոգլոբինի կոնցենտրացիան։ Ինչպես նաև ասկորբին և ֆոլաթթուների մակարդակը, որոնք ապահովում են երկաթի լավ կլանումը և նոսրացնում արյունը։ Դրական է ազդում արյունաստեղծման գործընթացի վրա, մաքրում է արյան անոթները խոլեստերինից, նորմալ է պահում շաքարի մակարդակը և պաշտպանում ամբողջ սրտանոթային համակարգը հիվանդություններից։

 

 

Իսկ բժիշկներն ասում են, որ առողջ հացահատիկային կերակրատեսակների կանոնավոր օգտագործումը ակտիվացնում է արյան կարմիր բջիջների արտադրությունը։ Դուք կնկատեք, թե ինչպես կբարելավվի ձեր հոգե-հուզական վիճակը դրա պատճառով, ձեր տեսքը կբարելավվի, և ձեր մաշկը թարմ կլինի:

​Ահա հրաշալի բաղադրատոմսը.

1 բաժակ հնդկաձավարը մանրացրեք սրճաղացով։

Առանձին աղացրեք 1/3 բաժակ կտավատի սերմերը - լցնել դրանք 7 ճ.գ.դ. ջրի մեջ։

Վերցրեք 200 գրամ խուրմա, հանեք կորիզը (կամ անմիջապես գնեք առանց դրանց), ինչպես նաև մեկ ժամ թրջեք ջրի մեջ։



Այնուհետև միացրեք թրջած խուրմաները, աղացած հնդկաձավարը և կտավատի սերմերը և հարեք հարիչով մինչև հարթ լինի։

Ընթացքում խառնեք մի քանի ճաշի գդալ կակաոյի փոշի, աղ և մեղր՝ ըստ ճաշակի։

Ցանկության դեպքում «խմորի» մեջ կարելի է մի քիչ վանիլ լցնել։ Զանգվածը թողնում ենք թրմվի, իսկ հետո տեղափոխում թաղանթի վրա և փաթաթում երշիկի տեսքով։ 

 

 

Պահեք սառնարանում, և կարող եք շրջանաձև կտրել և փորձել:

Նման աղանդերի մեջ ցանկացած ընդեղեն նույնպես գեղեցիկ տեսք կունենա, դրանք նաև հավելյալ առավելություններ կտան ուտեստին։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը