Հազի դեմ լավագույ թուրմը․ Այն մատնանշվում է հակաքաղցկեղային, հակաբորբոքային, հակաբակտերիալ և հակաօքսիդանտ հատկություններով
Սուսամբարը շատ բազմակողմանի է և իր անուշաբույր համի շնորհիվ լավ համակցվում է բազմաթիվ մթերքների հետ, ներառյալ բանջարեղենը, ձուն և աղցանների սոուսները:
Խորհուրդ է տրվում եփելուց առաջ այն ավելացնել մսի մեջ, քանի որ այն կարող է նվազեցնել եփելու ընթացքում արտադրվող թունավոր միացությունների քանակը։
Սուսամբարը կարող է օգտագործվել տարբեր ձևերով՝ դրա օգուտները քաղելու համար: Նրա տերևները կարելի է օգտագործել ինչպես թարմ, այնպես էլ չորացրած, ինչպես նաև կարելի է ընդունել դեղահաբի կամ յուղի տեսքով։
Թեյ պատրաստելը սուսամբարի ամենատարածված օգտագործումներից մեկն է: Ձեզ անհրաժեշտ է մոտավորապես 5-10 գրամ կամ 1-2 թեյի գդալ, որը պետք է մի քանի րոպե լցնել մի բաժակ տաք ջրի մեջ։ Այս թեյից խորհուրդ է տրվում խմել օրական մինչև երեք բաժակ։
Սուսամբարը հագեցած է հակաօքսիդանտներով, և այս համեմունքի մեկ թեյի գդալն ունի նույն ուժը, ինչ երկու բաժակ կարմիր խաղողը՝ իրենց հակաօքսիդանտ ակտիվությամբ:
Սուսամբարով թեյի կանոնավոր օգտագործումը օգնում է բուժել հազն ու մրսածությունը, վարակները, քրոնիկ ասթման, բրոնխիտը, ռևմատիզմը, սինուսիտը և այլն:
Բաղադրությունը՝
2-3 բաժակ ջուր
4-6 ճաշի գդալ սուսամբարի չոր տերևներ
Մեղր՝ ըստ ցանկության
Ջուրը լցնել փոքր կաթսայի մեջ, որպեսզի եռա։
Ավելացնել օրեգանոյի տերևները և թողնել մի քանի րոպե եփվի:
Քամեք տերևները և ավելացրեք կիտրոն և մեղր ըստ ճաշակի։
Օպտիմալ արդյունքի համար ողջ օրվա ընթացքում խմեք տաք վիճակում:
Գազարի միջոցով վերացրեք հազը և հեռացնրեք խորխը թոքերից
Մենք բոլորս գիտենք, որ գազարն առողջարար բանջարեղեն է, որը հարուստ է B-կարոտինով և վիտամին A-ով, որոնք կենսական նշանակություն ունեն մեր աչքերի առողջության համար:
Գազարը նաև վիտամինների աղբյուր է, ինչպիսիք են C, K և B, ինչպես նաև բազմաթիվ հանքանյութեր, այդ թվում՝ մանգան, մագնեզիում, ֆոսֆոր, կալիում, կալցիում և երկաթ:
Բացի այն, որ գազարն օգտակար է աչքերի համար, այն նաև բարենպաստ է ազդում աղիքների աշխատանքի վրա և ամրացնում է իմունային համակարգը։ Բացի այդ, այն օգնում է պայքարել ասթմայի, հազի, բրոնխիտի, մրսածության և ցանկացած տեսակի շնչառական հիվանդության դեմ։
Ստորև ձեզ ենք ներկայացնում մի բաղադրատոմս, որը հարմար է ինչպես մեծերի, այնպես էլ երեխաների համար։ Այս միջոցի շնորհիվ դուք կարող եք ազատվել հազից և հեռացնել խորխը թոքերից։
Բաղադրությունը․
0,5 կգ գազար
3-4 ճաշի գդալ մեղր
Վերցրեք գազարը և կտրատեք խորանարդներ։
Այնուհետեւ մի փոքր եռացրեք, որպեսզի այն ավելի փափկի:
Լավ խառնել բլենդերի միջոցով։
Ջուրը, որում եփել եք գազարը, պետք չէ թափել։ Հովացրեք այն և ավելացրեք մեղր։
Այնուհետեւ այս ջուրը ավելացրեք գազարի խյուսի մեջ։
Եվ ձեր բնական միջոցը պատրաստ է։ Պահպանեք այն զով տեղում կամ սառնարանում (8-10 աստիճան C / 46-50 Fahrenheit)
Այս բնական միջոցը բացարձակապես անվտանգ է առողջության համար, այնպես որ կարող եք հաճախակի խմել այն։
Լավ ազդեցության համար օրվա ընթացքում բավարար է 3-4 ճաշի գդալը։
Արդյունքները տեսանելի կլինեն մեկ-երկու օրից։ Սա կվերացնի թոքերի խորխը և կբուժի հազը։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։