Հայտնի ռուս գիտնականը հայտնաբերել է ամենահզոր դեղամիջոցի բաղադրատոմսը. Ես ձեզ կասեմ ինչ ավելացնեք

Դիտումներ 3552

Հայտնի ռուս գիտնականը հայտնաբերել է ամենահզոր դեղամիջոցի բաղադրատոմսը. Ես ձեզ կասեմ ինչ ավելացնեք

Այս բնական միջոցի օգուտները առողջության համար անգնահատելի են։

Այն մաքրում է ձեր արյան անոթները, երիկամները և լյարդը, ուժեղացնում է ձեր իմունային համակարգը և բարելավում ձեր սրտի առողջությունը՝ պաշտպանելով սրտի հիվանդություններից և սրտի անբավարարությունից:

Բաղադրությունը․

15 կիտրոն

1 կգ մեղր
12 պճեղ սխտոր
400 գ ցորեն
400 գ ընկույզ

Ցորենը լցրեք ապակե մեծ ամանի մեջ և ծածկեք ջրով։ Թողեք ամբողջ գիշեր։ Հաջորդ առավոտյան քամեք ջուրը և նորից կրկնեք գործընթացը։ Այս անգամ ցորենը թողնում ենք ջրի մեջ 24 ժամ։
24 ժամ հետո խառնել սխտորը, ցորենն ու ընկույզը։
Այնուհետև զանգվածին ավելացրեք 5 կտրատած կիտրոններ և նորից խառնեք։ 

 

 

Քամեք ևս 10 կիտրոն, ապա դրանց հյութը ավելացրեք նախորդ խառնուրդին։ Եվս մեկ անգամ խառնում ենք միասեռ զանգված ստանալու համար։ Վերջում ավելացնել մեղրը և լավ խառնել։ Խառնուրդը պահել ապակե տարայի մեջ, այնուհետև 3 օր պահել սառնարանում։
Իդեալում, դուք պետք է ընդունեք այս միջոցից 1-2 ճաշի գդալ ուտելուց կես ժամ առաջ, կամ օրը 3 անգամ։

Ռուս բժիշկ բժիշկ Մերմերսկին պնդում է, որ այս բնական միջոցը շատ օգտակար է, քանի որ այն ապահովում է ձեր մարմնին անհրաժեշտ բոլոր սննդանյութերը՝ ճիշտ գործելու համար: Սա ներառում է վիտամիններ, սպիտակուցներ, հանքանյութեր, ածխաջրեր, ճարպեր և կենսաբանական ակտիվ նյութեր:

Այն կարող է աջակցել քաղցկեղի բուժմանը, քանի որ այն ամրացնում է մարմնի իմունային համակարգը, խթանում է բջիջների վերածնումն ու օրգանների աշխատանքը և վերջապես բարելավում է ընդհանուր առողջությունը:

 



Ուռուցքաբանն անվանել է 5 հակաբորբոքային մթերք, որոնք նվազեցնում են քաղցկեղի առաջացման վտանգը, այդ թվում՝ շոկոլադը

Հետևյալ մթերքները կարող են օգնել նվազեցնել բորբոքումը և, հետևաբար, նվազեցնել քաղցկեղի առաջացման ռիսկը:

Ուռուցքաբանի խոսքով, թեև ոչ մի հատուկ սննդամթերք չի կարող երաշխավորել քաղցկեղի կանխարգելումը, հակաբորբոքային մթերքները կարող են օգնել նվազեցնել ռիսկը: Բժիշկը բացատրել է, որ քրոնիկական բորբոքումը կապված է քաղցկեղի բարձր ռիսկի հետ։

 

 

1. Մուգ շոկոլադ

 

Թեև կաթնային շոկոլադը սիրելի մթերք է, իսկապես մուգ շոկոլադ ընտրելը կարող է բարձրացնել ֆլավոնոիդների պարունակությունը և, հետևաբար, նվազեցնել բորբոքումը:

Խորտկարանների մեջ հայտնաբերված պոլիֆենոլները բարելավում են բորբոքային ուղիները և նվազեցնում են խնդիրի առաջացման պատճառները:

 

2. Կանաչ թեյ

 

Պոլիֆենոլները միացությունների կատեգորիա են, որոնք բնականաբար հայտնաբերված են բուսական մթերքներում, որոնք ունեն հակաբորբոքային հատկություններ: Բժշկի խոսքով՝ դրանք կարող են օգնել չեզոքացնել ազատ ռադիկալներ կոչվող վնասակար մոլեկուլները, որոնք կարող են առաջացնել օքսիդատիվ սթրես եւ առաջացնել բորբոքում։



3. Քրքում 

 

Անկախ նրանից՝ դուք օգտագործում եք այն որպես ձեր կարրիի հիմնական բաղադրիչ, թե խմում եք ընպելիքի հետ, քրքումն ունի տպավորիչ սննդային բնութագիր: Դեղին համեմունքը պարունակում է ակտիվ միացություն՝ curcumin, որն ունի «ուժեղ» հակաբորբոքային ազդեցություն։

 

4. Ձիթապտղի յուղ

 

Ուռուցքաբանի խոսքով՝ չզտված ձիթապտղի յուղը պարունակում է չհագեցած ճարպեր և հակաօքսիդանտներ, այդ թվում՝ օլեոկանտալ, որոնք հակաբորբոքային հատկություն ունեն։

5. Հատիկաընդեղեն

 

Բջջանյութով, սպիտակուցներով և հակաօքսիդանտներով հարուստ ոսպը, սիսեռը և լոբին կարող են հակաբորբոքային ազդեցություն ունենալ:

Բժիշկ Վորոբյովը բացատրեց, որ մանրաթելը կարող է խթանել աղիների առողջ միկրոբիոմը, որը դեր է խաղում իմունային ֆունկցիայի և բորբոքման կարգավորման գործում:

«Շաբաթը մի քանի անգամ ձեր սննդակարգում ներառեք հատիկաընդեղեններ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը