Այս բաղադրատոմսը նպատակ ունի՝ օգնել մարդկանց կանխել քաղցկեղի զարգացումը

Դիտումներ 455

Այս բաղադրատոմսը նպատակ ունի՝ օգնել մարդկանց կանխել քաղցկեղի զարգացումը

Այս բաղադրատոմսը նպատակ ունի՝ օգնել մարդկանց կանխել քաղցկեղի զարգացումը։
Մեր բջիջները առողջ լինելու ուժեղ նախատրամադրվածություն ունեն։ Բայց եթե նրանք հաճախ ենթարկվում են տոքսինների և այլ բացասական գործոնների, նրանք դադարում են հաղթահարել իրենց գործառույթները: Սա հանգեցնում է քաղցկեղի բջիջների աճին:
Հզոր դեղագործական ընկերությունները ստիպված կլինեն ավելի շատ վճարել, եթե առաջ տանեն էժան գեներիկ դեղամիջոցները, որոնք ավելի արդյունավետ դեղամիջոցներ են։
Չնայած դեղագործական արդյունաբերության ճնշմանն ու հզորությանը, բացահայտվել են բազմաթիվ այլընտրանքային հակաքաղցկեղային բաղադրատոմսեր: 
Ֆրանցիսկյան վանականները և Բրազիլիայից գիտնականները, ցանկանում է, որ ամբողջ աշխարհն իմանա հիանալի իմունիտետի և քաղցկեղի կանխարգելման համար բուժիչ բաղադրատոմսի գաղտնիքը:

Բաղադրությունը․
500 գ բնական մեղր
350 գ ալոեի թարմ տերեւներ (բույսը պետք է լինի 5 տարեկանից բարձր)
6 ճաշի գդալ ալկոհոլ 70% (ռոմ, վիսկի, օղի)

 

 

Նախ պետք է մաքրել ալոեի տերևները և գդալով հավաքել գելը։
Լցնում ենք բլենդերի մեջ ու ավելացնում մեղր ու սպիրտ։
Բոլոր բաղադրիչները լավ խառնեք, մինչև ստանաք համասեռ զանգված։
Խորհուրդ է տրվում օգտագործել 1 գդալ՝ օրական երեք անգամ՝ յուրաքանչյուր ուտելուց կես ժամ առաջ։
Դեղորայքը պահեք սառնարանում՝ ներքևի դարակում։
Խորհուրդ ենք տալիս օգտագործել ոչ թե մետաղական, այլ փայտե կամ պլաստիկ գդալ:
Եթե դուք շաքարախտ կամ ալերգիա ունեք մեղվաբուծական արտադրանքի նկատմամբ, մի օգտագործեք այս միջոցը։
Ցանկացած ավանդական դեղամիջոց ընդունելուց առաջ խորհուրդ է տրվում խորհրդակցել բժշկի հետ։



Ես ազատվեցի գաստրիտից, որը բուժում էի արդեն 5 տարի, պարզ և արագ։ Ես ափսոսում եմ, որ ես դա չգիտեի նախկինում:

Աշխարհի բնակչության ավելի քան 50%-ի մարմնում կա Helicobacter pylori բակտերիա, և նրանցից շատերը նույնիսկ չգիտեն այդ մասին:

 


Այս բակտերիաները ստամոքսում մնալու հատկություն ունեն և կարող են առաջացնել շատ լուրջ հիվանդություններ՝ ստամոքսի քաղցկեղ, ստամոքսի խոց, գաստրիտ, տասներկումատնյա աղիքի խոց։
Այս բակտերիաների առկայության բնորոշ նշաններն են.
ստամոքսի թթվայնության 
գաստրիտ
ստամոքսի մեծացում
փքվածություն և գազերի ձևավորում
Սննդի նկատմամբ զգայունություն, սննդային ալերգիա։

 

Սովորաբար հակաբիոտիկները նշանակվում են Helicobacter pylori-ի վերացման համար, սակայն դրանք զգալի վնաս են հասցնում մարսողական և իմունային համակարգերին, ինչպես նաև առաջացնում են այլ խնդիրներ:
Այսպիսով, լավագույն ընտրությունը բնական միջոցների օգտագործումն է։
Ահա 7 մթերքների ցանկը, որոնք օգնում են արդյունավետ պայքարել այս բակտերիաների դեմ.

1. Բրոկկոլի 
Բազմաթիվ հետազոտություններ ապացուցել են, որ բրոկկոլին հարուստ է սուլֆորաֆանով, միացություն, որն արագորեն ոչնչացնում է Helicobacter pylori բակտերիաները։
Բլենդերի ամանի մեջ լցնել 1 բաժակ թարմ բրոկկոլի և 100-150 մլ ջուր, խառնել մինչև հարթ լինի: Խմեք անմիջապես։ Ի դեպ, այս ըմպելիքը շատ համեղ է։

 

 

2. Քրքում 
Հնդկական ծագման այս համեմունքը շատ հարուստ է բուժիչ հատկություններով։
Քրքումը խթանում է ստամոքսահյութի արտադրությունը, որն օգնում է ստամոքսի լորձաթաղանթին կանխել Helicobacter pylori-ի վնասակար ազդեցությունը։
Գիտնականները խորհուրդ են տալիս այս համեմունքն օգտագործել ամեն օր, բայց ոչ ավելի, քան 1 թեյի գդալ։

3. Պրոպոլիս
Սա հիանալի միջոց է իր արդյունավետության առումով:
Պարզապես ավելացրեք 20 կաթիլ պրոպոլիս 200 մլ տաք ջրին:
Օգտագործեք օրը երկու անգամ՝ առաջին անգամ առավոտյան դատարկ ստամոքսին, երկրորդը՝ քնելուց առաջ։ Օգտագործեք 30 օրվա ընթացքում։

4. Լոռամիրգ
Cranberry-ն հզոր միջոց է բակտերիաների և վարակների վերացման համար, ինչպես նաև արդյունավետորեն գործում է Helicobacter pylori-ի դեմ:
Պարբերաբար օգտագործեք լոռամրգի հյութ։

 

 



5. Ձիթապտղի յուղ
Էքստրա ձիթապտղի յուղը հզոր զենք է Helicobacter pylori-ի դեմ:
Հակաօքսիդանտների մեծ քանակության շնորհիվ այն ունի հզոր հակաբակտերիալ հատկություն։
Helicobacter pylori-ն վերացնելու համար անհրաժեշտ է մեկ ամսվա ընթացքում օրական 3 անգամ 1 թեյի գդալ ձիթապտղի յուղ օգտագործել։

6. Կանաչ թեյ
Կանաչ թեյն օգտակար է ոչ միայն ընդհանուր առողջության համար: Այն նաև հզոր ազդեցություն ունի բակտերիաների, հատկապես Helicobacter pylori-ի վրա:
Ամեն օր խմեք 2-3 բաժակ որակյալ կանաչ թեյ՝ առանց շաքարի կամ այլ քաղցրացուցիչների։

7. Կոճապղպեղ
Կոճապղպեղի օգտագործումը խորհուրդ է տրվում ստամոքսի թթվայնության, սրտխառնոցի, ստամոքսի ցավի, խոցերի և մարսողական այլ խնդիրների դեմ պայքարելու համար:
Կոճապղպեղն ունի նաև բարձր մանրէասպան հատկություն։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը