Հայտնաբերվել է հազի դեմ լավագույն բնական միջոցը. Եվ սա շոկոլադն է

Դիտումներ 8019

Հայտնաբերվել է հազի դեմ լավագույն բնական միջոցը. Եվ սա շոկոլադն է

Մենք բոլորս գիտենք, որ ներկայումս Եվրոպայում մոլեգնում է տարօրինակ, քիչ ուսումնասիրված չոր հազի համաճարակ։ Հազը, ընդհանուր առմամբ, թերևս ձմռանը հաճախ հանդիպող հիմնական անհանգստություններից մեկն է։

Մանկուց բոլորս լսել ենք, որ կիտրոնով և մեղրով թեյը դրա լավագույն բուժումն է։ Սակայն այժմ գիտնականները ապացույցներ ունեն, որ կարծես թե ավելի լավ բան կա: 

Հալլի համալսարանի սրտանոթային և շնչառական հետազոտությունների ղեկավար, պրոֆեսոր Ալին Մորիսը պնդում է, որ իր ենթակաները մի շարք բավականին լայնածավալ հետազոտություններ են անցկացրել և ապացուցել, որ հազի դեմ լավագույն բնական միջոցը շոկոլադն է:

Ուստի այժմ սպասվում է նոր դեղամիջոցների առաջացման աճ, որտեղ հիմնական ակտիվ բաղադրիչը կլինի կակաոն։

Եթե ​​հազում եք, սկսեք կանոնավոր կերեք մուգ շոկոլադ, և խնդիրը կվերանա 2 օրից:

Դե, գոնե երկու օր անց շոկոլադը օգնում է հիվանդների մեծամասնությանը:

Այստեղ հիմնական նյութը  թեոբրոմինն է՝ կակաոյի հատիկների մեջ հայտնաբերված ալկալոիդը: Այն ճնշում է հազի ցանկությունը ավելի արդյունավետ, քան կոդեինը, որը հիմնական ակտիվ բաղադրիչն է հազի օշարակների ճնշող մեծամասնության մեջ:

Առավելագույն էֆեկտի հասնելու համար ամենակարճ ժամանակում ավելի լավ է գնել ոչ թե շոկոլադ, այլ կակաո և ինքներդ շոկոլադ պատրաստեք։ Ձեր կոկորդը պետք է դրանից «պաշտպանիչ թաղանթ» ձևավորի, և կարող եք նաև տաք շոկոլադ պատրաստել, որը իդեալական է խնդիրի դեպքում։



Լորձի կուտակման ամենահզոր միջոցը՝ 24 ժամում ազատելու քթի ատրտահոսքից, սինուսիտից, հազից

Ամենահզոր տնային միջոցները, որոնք ապացուցված են տարիների ընթացքում:

Բաղադրատոմս.

1/2 թեյի գդալ կայենյան պղպեղ
1/2 թեյի գդալ կոճապղպեղի փոշի
3 ճաշի գդալ բնական մեղր
1/4 բաժակ կիտրոնի հյութ
1/4 բաժակ խնձորի քացախ

 

 

Ապակե տարայի մեջ լցնել կիտրոնի հյութը և խնձորի քացախը։ Այնուհետեւ ավելացնել մեղրը, կայենյան պղպեղը եւ կոճապղպեղը, լավ խառնել։

Պահել զով, մութ տեղում։
Օգտագործելուց առաջ թափահարեք: Օգտագործել օրական 1-ից 2 ճաշի գդալ:

Օշարակ հազի դեմ.

200 մլ բնական մեղր
2-ից 4 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ



Բոլոր բաղադրիչները խառնել և պահել սառնարանում (կարելի է պահել մինչև 6 շաբաթ)։ Անհրաժեշտության դեպքում խմել կես կամ մեկ ճաշի գդալ օրական 2-3 անգամ՝ լորձն ու հազը վերացնելու համար։

Օշարակ լորձի  դեմ
200 գր բողկ
200 մլ մեղր
200 մլ կիտրոնի հյութ
5-ից 6 պճեղ սխտոր
1 փոքր կարմիր սոխ

 

 

Բողկը, սխտորն ու սոխը մանրացնել:
Խառնել մեղրը և կիտրոնը։ Այնուհետև զանգվածը լցրեք տարայի մեջ և թողեք թրմվի 1 շաբաթ։
Խմեք 1-2 ճաշի գդալ օրը երկու անգամ՝ 24 ժամվա ընթացքում լորձը հեռացնելու համար։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը