Հավը աջարական ձևով. Այս եղանակով դուք դեռ չեք պատրաստել
Դիտումներ 601
Խորհուրդ ենք տալիս այս հեշտ և մեգահամեղ բաղադրատոմսը: Ձեզ անհրաժեշտ են
հավի միս 2 կգ
սխտոր 8 պճեղ
կինզա 20 գ.
աղ 1ճ/գ.
սև աղացած պղպեղ 1թ/գ
խմելի-սունելի 1 թ/գ
պապրիկա 1 թ/գ
ջուր 230 մլ
Պատրաստման եղանակը՝
1. Կտրեք հավը կրծքի երկայնքով։ Համեմեք աղով և պղպեղով երկու կողմից: Ծանր հատակով տապակի մեջ մի քիչ բուսայուղ տաքացրեք և հավը ուղարկեք ջեռոց՝ ներսի կողմը դեպի ներքև դնելով։
2. Հավի վրա դնել թավայից փոքր տրամագծով ափսե և դրա վրա ծանրություն դնել (օրինակ՝ մի կաթսա ջրով: Համոզվեք, որ այն կայուն է): Տապակել հավը այս կերպ երկու կողմից։
3. Մինչ հավի միսը տապակվում է, պատրաստում ենք սոուսը: Կինզան և սխտորը մանր կտրատել, մի ամանի մեջ միացնել մանր կտրատած կանաչիները, սխտորը, պապրիկան, խմել-իսունելի և ջուրը:Լավ խառնել։ Սոուսը պատրաստ է։ 4. Սոուսը լցնել հավի մսի վրա, ծածկել կափարիչով կամ նույն ափսեով։ Եփել մարմանդ կրակի վրա 7 րոպե։ Այն դեպքում, երբ շոգեխաշում եք կափարիչի տակ, կանաչեղենն ու սխտորը լավ շոգեխաշվում են։
Ամենաընթերցվածը