Հավի որ մասերը չի կարելի ուտել և ինչու
Թևեր, ազդրեր- բոլորը սիրում են հավի տարբեր մասեր: Բայց էնդոկրինոլոգն ասաց, թե որոնք պետք չէ օգտագործել։
Մաշկը համարվում է հավի ամենավնասակար մասը։
Մաշկը կարող է պարունակել վտանգավոր քլորի միացություններ, որոնք օգտագործվում են մանրածախ առևտրի կետերում թռչնամսի մշակման համար՝ գրավիչ տեսք հաղորդելու համար:
Նաեւ, ըստ մասնագետի, պետք է զգույշ լինել թռչնի ներքին օրգանների նկատմամբ։ Լիստերիան (բակտերիաները) կարող են առկա լինել թոքերում և դիմացկուն են ջերմային բուժմանը:
Մյուս անառողջ հատվածը պոչն է, այն ունի նաև շատ բակտերիաներ։
Բժիշկը խորհուրդ է տալիս չուտել նաև թեւիկներ, դրանք սովորաբար եփում են շատ ճարպերով, համեմունքներով, այս ամենը արագացնում է օրգանիզմի ծերացման գործընթացը։
Առողջ սնուցման փորձագետ, խոհարար և խոհարարական բլոգեր Սերգեյ Սինիցինը համոզված է, որ հավի մեջ ամենաօգտակարը կուրծքն է։