Հավի ֆիլեն ավելի նուրբ, քան թանկարժեք հորթի միսը
Դիտումներ 447
Հավի կրծքամիսն ամենից հաճախ կորցնում է իր հյութի մեծ մասը տապակման ժամանակ և, հետևաբար, համարվում է կոշտ և չոր: Բայց մենք գտանք այն ավելի քնքուշ եփելու միջոց, քան թանկարժեք հորթի միսը. բաղադրատոմսի ողջ նրբությունը լցոնման մեջ է:
Բաղադրությունը
2 կտոր հավի կրծքամիս,
100 գրամ հալած պանիր,
մի փունջ սպանախ
30 գրամ ցանկացած պինդ պանիր
աղ, բուսական յուղ։
Պատրաստման եղանակ
Նախ պետք է լցոնման համար խառնուրդ պատրաստել։ Խորը ամանի մեջ խառնում ենք հալած պանիրը, բուսայուղը, մանր կտրատած սպանախը, աղը։
Այժմ յուրաքանչյուր կտորի վրա խորը կտրվածքներ ենք անում և յուրաքանչյուրը թաթախում ենք մեջ պանրի խառնուրդի մեջ։ Վրան քերել կոշտ պանիր:
Բարի ախորժակ
Ամենաընթերցվածը