Հավի ֆիլեն ավելի նուրբ, քան թանկարժեք հորթի միսը

Դիտումներ 447

Հավի ֆիլեն ավելի նուրբ,  քան թանկարժեք հորթի միսը

Հավի կրծքամիսն  ամենից հաճախ կորցնում է իր հյութի մեծ մասը տապակման ժամանակ և, հետևաբար, համարվում է կոշտ և չոր: Բայց մենք գտանք այն ավելի քնքուշ եփելու միջոց, քան թանկարժեք հորթի միսը. բաղադրատոմսի ողջ նրբությունը լցոնման մեջ է:

Բաղադրությունը

2 կտոր հավի կրծքամիս,

100 գրամ հալած պանիր,

մի փունջ սպանախ

 30 գրամ ցանկացած պինդ պանիր

 աղ, բուսական յուղ։



Պատրաստման եղանակ

Նախ պետք է լցոնման համար խառնուրդ պատրաստել։ Խորը ամանի մեջ խառնում ենք հալած պանիրը, բուսայուղը, մանր կտրատած սպանախը, աղը։

Այժմ յուրաքանչյուր կտորի վրա խորը կտրվածքներ ենք անում և յուրաքանչյուրը թաթախում ենք մեջ  պանրի խառնուրդի  մեջ։ Վրան քերել կոշտ պանիր:

Բարի ախորժակ

 



Ամենաընթերցվածը