Հավանաբար որովայնի ճարպը հեռացնելու ամենահզոր ըմպելիքը սա է

Դիտումներ 2618

Հավանաբար որովայնի ճարպը հեռացնելու ամենահզոր ըմպելիքը սա է

Այս խմիչքի մեկ այլ անունն է ԲՈՄԲ: Այն օրգանիզմից հեռացնում է ավելորդ հեղուկը, ստամոքսի ճարպը, լավացնում է հիշողությունը և տեսողությունը։

Այն պարունակում է ծովաբողկ, հում կիտրոն և մեղր։ Այստեղ ամենալավ մասը ծովաբողկն է՝ ի լրումն երկու այլ շատ առողջարար բաղադրիչների:

Ինչու է ծովաբողկը այդքան լավ: Այն օգնում է քաշի կորստի, արյան բարձր ճնշման, շնչառական խնդիրների, ամուր ոսկորների, իմունիտետի, մարսողական տրակտի աշխատանքի և սրտի առողջությանը: Այս արմատը հայտնի է վաղուց՝ հազարավոր տարիներ, և այն հանդիպում է աշխարհի ցանկացած կետում։

Այն հարուստ է սննդանյութերովշ, ինչպես նաև մանրաթելային վիտամին C-ով, կալցիումով, կալիումով, մագնեզիումով, ցինկով և սինիգրինով, որը մեծ գլյուկոզինոլատ է:

 

Ձեզ հարկավոր է․

125 գրամ ծովաբողկ

3 կիտրոն (օգտագործելուց առաջ լցնել ջրով տարայի մեջ և ավելացնել 1 թ/գ քացախ, թողնել 10 րոպե)

3 ճաշի գդալ մեղր

 

Վերցրեք 125 գրամ ծովաբողկը և խառնեք։ Այնուհետև ավելացրեք կիտրոնները բլենդերի կաթսայի մեջ և շարունակեք հարել: Ավելացնել մեղր և նորից խառնել։

Ընդունեք մեկ թեյի գդալ, օրական երկու անգամ ուտելիս, առնվազն 3 շաբաթ:



Նախաճաշը փոխարինեք այս ըմպելիքով և մոռացեք որովայնի ճարպի մասին․ Վերջնաժամկետը՝ մեկ շաբաթ արդյունքը ստուգելու համար

Ձեզ հարկավոր է․

300 մլ կեֆիր 2,5% յուղայնությամբ

3 ճյուղ մաղադանոս

3 ճյուղ սամիթ

3 ճյուղ համեմ

1 փոքր վարունգ

մի պտղունց աղ

Սև պղպեղ

 

 

Լվացեք բոլոր կանաչիները, չորացրեք և մանր կտրատեք: Վարունգը անցկացնում ենք մանր քերիչով

Կանաչիներն ու վարունգը լցնում ենք բլենդերի ամանի մեջ, լցնում մի քիչ կեֆիրի մեջ, հարում ենք մինչև հարթ զանգված ստանաք, աղով համեմում։ 

 



Ավելացնել մնացած կեֆիրը, նորից հարել։

Խմիչքը լցնել բաժակի մեջ, զարդարել կանաչիի մի ճյուղով։

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը