Հավաքեք երիտասարդ խատուտիկները, չորացրեք դրանք, արմատները պետք չեն լինի․ Այն օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը և նորմալացնում է արյան շրջանառությունը

Դիտումներ 719

Հավաքեք երիտասարդ խատուտիկները, չորացրեք դրանք, արմատները պետք չեն լինի․ Այն օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը և նորմալացնում է արյան շրջանառությունը

Դանդելիոնի արմատը կարող է սպանել քաղցկեղի բջիջների 98%-ը 48 ժամվա ընթացքում։ Նաև ժողովրդական բժշկության մեջ ծաղկի արմատի հատկությունները հայտնի են հնագույն ժամանակներից՝ խատուտիկն օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը և նորմալացնում է արյան շրջանառությունը։

Հավաքեք երիտասարդ խատուտիկները, չորացրեք դրանք, արմատները պետք չեն լինի: Այնուհետև կտրատել դրանք և լցնել մի բաժակ եռման ջուր, թողնել 1 ժամ։ Այս թեյը վերականգնում է ամբողջ մարմինը, ընդունեք 30 մլ ուտելուց առաջ: Բուժման կուրսը՝ 2 շաբաթ։ 

Դանդելիոնի մուրաբայի համար կպահանջվի 350 ծաղկաբույլ։ Լցնել դրանք ջրով և թողնել 24 ժամ։ Ծաղիկները պետք է քամել և լցնել կաթսայի մեջ, լցնել 500 մլ ջուր և դնել եռա` 20 րոպե։ Այնուհետեւ ավելացնել շաքարավազ (1 կգ), 1 կամ 2 մանր կտրատած կիտրոն, 1 ճ.գ. կիտրոնաթթու. Բոլոր բաղադրիչները եփել 5 րոպե։ Երբ ջեմը մեղրագույն երանգ ստանա, հանում ենք կրակից։ Թողեք, որ ջեմը սառչի և քամեք շորով: Թողեք այս խառնուրդը եփվի ևս 2 րոպե։ Հիմա թող սառչի, և ջեմը պատրաստ է։

 



Դանդելիոնը բուժում է ուռուցքները, հեպատիտը, լյարդի, երիկամների և ստամոքսի հիվանդությունները․ Ահա թե ինչպես ճիշտ եփել օշարակը

Օշարակի բաղադրատոմս՝
Բաղադրություն.

400 դեղին խատուտիկի ծաղիկ (Դանդելիոն)
4 կտրատած կիտրոն
4 կտրատած նարինջ
3 լիտր ջուր

 

 

Բաղադրիչները ավելացնել ջրի մեջ և թողնել 24 ժամ։ Այնուհետեւ ավելացնել 2 բաժակ շաքարավազ եւ եռացնել։

Երբ խառնուրդը թանձրանա, հանեք կրակից և լցրեք ստերիլիզացված բանկաների մեջ։ Օգտագործեք սովորական մրսածության, հազի և բրոնխիտի բուժման համար:



Թեյի բաղադրատոմս.

Դանդելիոնի թեյը պատրաստվում է չոր, մանր կտրատած և խառը դանդելիոնի տերևներից: Վերցրեք կես թեյի գդալ խառնուրդը և ավելացրեք մեկ բաժակ ջրի մեջ՝ թեյ պատրաստելու համար։

 

 

 

 

Կարող եք նաև 60 գրամ այս խառնուրդը խառնել 30 գրամ չոր խատուտիկի արմատների հետ։ Խառնուրդը ավելացրեք 2,5 մլ ջրի մեջ և մի քիչ աղ։

Եռացնել և եփել 20 րոպե։ Այնուհետև քամել և խմել օրական երեք անգամ մեկ բաժակ։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը