Հատուկ քաբաբի բաղադրատոմս ռեստորանի խոհարարի կողմից․ Միսը շշի վրայից չի ընկնում և արտակարգ համեղ է ստացվում
Դիտումներ 635
Ձեզ ենք ներկայացնում հավի քյաբաբի պատրաստման եղանակը։ Դիտեք, թե ինչպես է պետք պատրաստել ֆարշը, որպեսզի շշի վրա անցկացնելիս այն չընկնի և շատ համեղ ստացվի։
Բոլոր գաղտնիքները այստեղ։
Բաղադրամասեր
1,5 կգ ոսկրահան արված և կաշին հանած հավի բուդ,
300 գրամ խոզի ճարպ․
300 գրամ սոխ,
աղ,
կարմիր պղպեղ,
100 մլ ջուր
Պատրաստման եղանակը
Ամենաընթերցվածը