Հատուկ քաբաբի բաղադրատոմս ռեստորանի խոհարարի կողմից․ Միսը շշի վրայից չի ընկնում և արտակարգ համեղ է ստացվում

Դիտումներ 635

Հատուկ քաբաբի բաղադրատոմս ռեստորանի խոհարարի կողմից․ Միսը շշի վրայից չի ընկնում և արտակարգ համեղ է ստացվում

Ձեզ ենք ներկայացնում հավի քյաբաբի պատրաստման եղանակը։ Դիտեք, թե ինչպես է պետք պատրաստել ֆարշը, որպեսզի շշի վրա անցկացնելիս այն չընկնի և շատ համեղ ստացվի։

 

 

Բոլոր գաղտնիքները այստեղ։

Բաղադրամասեր

 



1,5 կգ ոսկրահան արված և կաշին հանած հավի բուդ,
300 գրամ խոզի ճարպ․
300 գրամ սոխ,
աղ,
կարմիր պղպեղ,
100 մլ ջուր

 

Պատրաստման եղանակը





Ամենաընթերցվածը