Հանրաճանաչ համեմունքներ, որոնք կարող են վնասել ձեզ․ Ես չգիտեի այս մասին
Համեմունքներնը կարող են ոչ միայն օգուտներ բերել առողջությանը, այլև վնասել: Հատկապես զգույշ պետք է լինեն մարդիկ, ովքեր արդեն խնդիրներ ունեն աղեստամոքսային տրակտի հետ։
Օրինակ, մեխակն արգելված է ստամոքսի խնդիրներով, հատկապես խոցով տառապող մարդկանց համար, քանի որ այն մեծացնում է այդ հիվանդությունների դրսեւորումները։ Բացի այդ, մեծ քանակությամբ մեխակի օգտագործումը սննդի մեջ առաջացնում է քնկոտություն և ապատիա։
Իսկ բուրավետ խնկունին վնասակար է երիկամների համար։ Այն նաև վնասակար է նրանց համար, ովքեր տառապում են արյան բարձր ճնշումից և ստամոքսի խոցից։
Համեմունք, որը կայունացնում է արյան շաքարի մակարդակը։ Ավելի քան 4 տարի իմ շաքարը նորմալ է:
Դարչինը նվազեցնում է ծոմ պահելու գլյուկոզայի մակարդակը և նվազեցնում է ուտելուց հետո ներծծվող գլյուկոզայի պարունակությունը։ Բացի այդ, այն բարելավում է ինսուլինի նկատմամբ զգայունությունը և կանխում քաշի ավելացումը:
Այս կախարդական համեմունքը կարող է օգնել ձեզ նիհարել և կայունացնել արյան շաքարի մակարդակը:
-
Պաշտպանում է շաքարախտից
-
Օգնում է ինսուլինի զգայունությանը
-
Կառավարում է արյան շաքարի մակարդակը
-
Հակաբակտերիալ ազդեցություն ունի
-
Հակասնկային ազդեցություն ունի
-
Հզոր հակաօքսիդանտ է
-
Հակաբորբոքային հատկություն ունի
-
Պաշտպանում է սրտի հիվանդություններից
-
Կանխարգելում է քաղցկեղը
Թեև դարչինը ուղղակիորեն չի այրում ճարպը, այն նպաստում է քաշի կորստին մարմնի վրա իր հզոր ազդեցության շնորհիվ: Այդ իսկ պատճառով դարչինը խիստ խորհուրդ է տրվում բոլոր նրանց, ովքեր ցանկանում են նիհարել։
Հետազոտության համաձայն՝ դարչինը նվազեցնում է արյան մեջ գլյուկոզայի քանակը ուտելուց հետո։ Ուսումնասիրությունները նաև ցույց են տվել, որ դարչինը նվազեցնում է ծոմ պահելու գլյուկոզի մակարդակը գրեթե 29%-ով։
Ձեր ամենօրյա կերակուրներին դարչին ավելացնելը կարող է զգալիորեն բարելավել ձեր զգայունությունը ինսուլին հորմոնի նկատմամբ:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։