Օգտակար է աղիներին, ազատում է ավելորդ քաշից, լավացնում է մաշկի որակը․ Պատրաստեք այս աղցանը և օգուտներ քաղեք

Դիտումներ 551

Օգտակար է աղիներին, ազատում է ավելորդ քաշից, լավացնում է մաշկի որակը․ Պատրաստեք այս աղցանը և օգուտներ քաղեք

Քանի որ վինեգրետի համար նախատեսված բոլոր բանջարեղենները եփում են կեղևով, դրանք պահպանում են առավելագույն օգտակար հատկությունները։ Դրա շնորհիվ վինեգրետը օգնում է նորմալացնել աղիների աշխատանքը և բարելավել նյութափոխանակությունը: Բայց այս աղցանն ունի նաև անսպասելի օգտակար հատկություններ.

Հեռացնում է տոքսինները և ամրացնում իմունային համակարգը
Վերացնում է ապատիան. դա տեղի է ունենում այն ​​պատճառով, որ աղցանը թեթևացնում է հոգնածության զգացումը և արագ հագեցնում է:
Երիտասարդացնում և պահպանում է մաշկի լավ վիճակը
Վինեգրետի կալորիականությունը միայն. 80–130 կկալ 100 գ արտադրանքի համար, ուստի այն օգտակար է նրանց համար, ովքեր ցանկանում են ազատվել ավելորդ քաշից։


 



Աղցան վինեգրետի ամենահամեղ պատրաստման եղանակը

Բաղադրամասեր

  • 5 հատ կարտոֆիլ,

  • 2 հատ գազար,

  • 2 հատ ճակնդեղ,

  • 100 գ կանաչ գարոխ,

 

 

  • 100 գ թթու կաղամբ,

  • 3 հատ թթու վարունգ,

  • 1 հատ սոխ, Աղ ըստ ցանկությամբ,

  • 2 ճաշի գդալ բուսական յուղ,

  • աղացաշ սև պղպեղը՝ ըստ ցանկության

 

 



Պատրաստման եղանակը

  • Գազարը, ճակնդեղը և կարտոֆիլը խաշել մինչ եփվելը։ Մաքրել կեղևից և կտրատել փոքր կառակուսիկների։ Հնարավոր է նաև թխել բոլոր բաղադրամասերը, նախորոք հատ - հատ փաթատելով ալյումինաթղթի մեջ։ Թխել 200 աստիճանում, մոտ 40 րոպե։

 

Վինեգրետ

 

  • Սոխը և թթու վարունգը կտրատել ավելի փոքր կառակուսիկների, քան բանջարեղենը։ Կաղամբը բարակ կտրատել, այնպես, որ համար լինի խառնել աղցանում։

  • Միացնել բոլոր բաղադրամասերը, ավելացնել ձեթ, աղ, պղպեղ և խառնել։



Ամենաընթերցվածը