Օգտակար է աղիներին, ազատում է ավելորդ քաշից, լավացնում է մաշկի որակը․ Պատրաստեք այս աղցանը և օգուտներ քաղեք
Քանի որ վինեգրետի համար նախատեսված բոլոր բանջարեղենները եփում են կեղևով, դրանք պահպանում են առավելագույն օգտակար հատկությունները։ Դրա շնորհիվ վինեգրետը օգնում է նորմալացնել աղիների աշխատանքը և բարելավել նյութափոխանակությունը: Բայց այս աղցանն ունի նաև անսպասելի օգտակար հատկություններ.
Հեռացնում է տոքսինները և ամրացնում իմունային համակարգը
Վերացնում է ապատիան. դա տեղի է ունենում այն պատճառով, որ աղցանը թեթևացնում է հոգնածության զգացումը և արագ հագեցնում է:
Երիտասարդացնում և պահպանում է մաշկի լավ վիճակը
Վինեգրետի կալորիականությունը միայն. 80–130 կկալ 100 գ արտադրանքի համար, ուստի այն օգտակար է նրանց համար, ովքեր ցանկանում են ազատվել ավելորդ քաշից։
Աղցան վինեգրետի ամենահամեղ պատրաստման եղանակը
Բաղադրամասեր
-
5 հատ կարտոֆիլ,
-
2 հատ գազար,
-
2 հատ ճակնդեղ,
-
100 գ կանաչ գարոխ,
-
100 գ թթու կաղամբ,
-
3 հատ թթու վարունգ,
-
1 հատ սոխ, Աղ ըստ ցանկությամբ,
-
2 ճաշի գդալ բուսական յուղ,
-
աղացաշ սև պղպեղը՝ ըստ ցանկության
Պատրաստման եղանակը
-
Գազարը, ճակնդեղը և կարտոֆիլը խաշել մինչ եփվելը։ Մաքրել կեղևից և կտրատել փոքր կառակուսիկների։ Հնարավոր է նաև թխել բոլոր բաղադրամասերը, նախորոք հատ - հատ փաթատելով ալյումինաթղթի մեջ։ Թխել 200 աստիճանում, մոտ 40 րոպե։
-
Սոխը և թթու վարունգը կտրատել ավելի փոքր կառակուսիկների, քան բանջարեղենը։ Կաղամբը բարակ կտրատել, այնպես, որ համար լինի խառնել աղցանում։
-
Միացնել բոլոր բաղադրամասերը, ավելացնել ձեթ, աղ, պղպեղ և խառնել։