Հանգեցնում է ավելորդ քաշի և շաքարախտի. սննդաբանն անվանել է ամենավտանգավոր ուտեստը

Դիտումներ 1289

Հանգեցնում է ավելորդ քաշի և շաքարախտի. սննդաբանն անվանել է ամենավտանգավոր ուտեստը

Մանի կաշան կարող է որոշակի վտանգներ ներկայացնել առողջության համար։

Այս մասին զգուշացրել է սննդաբան Ելենա Սոլոմատինան։

Մասնագետը բացատրեց , որ նման շիլայի գլիկեմիկ ինդեքսը բավականին բարձր է։ Այն նաև շատ կալորիա է պարունակում։
Նա նշեց, որ այն չի ապահովում մարմնին այլ սննդանյութեր, բացի էներգիայից և կալորիաներից:

Նման շիլայի մեջ, ինչպես նշեց մասնագետը, մանրաթել չկա։ Եվ այս բաղադրիչը բավականին արժեքավոր է: Օրինակ, այն հայտնաբերված է հացահատիկային կերակրատեսակների մեջ:

Բացի այդ, ձավարը կարող է բարձրացնել արյան մեջ գլյուկոզայի մակարդակը։ Այս շիլան նպաստում է նաև ավելորդ կիլոգրամների ավելացմանը և որոշակի հիվանդությունների, այդ թվում՝ շաքարախտի զարգացմանը։

Մասնագետն ուշադրություն հրավիրեց այն փաստի վրա, որ նախկինում դժվար ժամանակներ են եղել, ուստի բարձր կալորիականությամբ մթերքները համարվում էին բավականին արժեքավոր։

Մարդկանց այս դեպքում էներգիա էր պետք ֆիզիկական աշխատանք կատարելու համար։ Սակայն այսօր մարդիկ այդքան կալորիա չեն այրում։



Վարսակի շիլա և կիտրոնի սմուզի արագ նիհարելու համար

Կիտրոնը և վարսակը երկու բարձր սննդարար մթերքներ են, որոնք ունեն մեծ սննդային առավելություններ:

Բացի այդ, նրանց վերագրվում են հատուկ հատկություններ, որոնք կօգնեն ձեզ նիհարել առանց հետադարձ էֆեկտի:

Վարսակի ալյուրը հարուստ է բջջանյութով, որը հիանալի է օգնում մարսողական գործընթացին: Վարսակի ալյուրը նաև վիտամինների հիանալի աղբյուր է: Այն հատկապես օգտակար է այն մարդկանց համար, ովքեր զբաղվում են մարզումներով։

Վարսակի ալյուրն ունակ է օրգանիզմից հեռացնել տոքսինները։ Բայց ոչ բոլոր վարսակի ալյուրն է առողջարար: Ամենաարդյունավետ ամբողջական հացահատիկը.

 

 

Ոչ միայն դա, կիտրոնը պարունակում է հատկություններ, որոնք նպաստում են կուտակված ճարպերի այրմանը: Բացի այդ, կիտրոնը պարունակում է վիտամին C, որն օգնում է ամրապնդել իմունային համակարգը և արյան անոթները։

Այսպիսով, վարսակի ալյուրով համեղ կիտրոնի հյութ պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ունենալ հետևյալ բաղադրիչները.

Կազմը:

1 բաժակ վարսակի ալյուր
1/3 կիտրոնի հյութ
3 1/2 բաժակ մաքրված ջուր

Պատրաստման եղանակը:

Քայլ 1. Վարսակի ալյուրը լցնել բլենդերի մեջ և ավելացնել ջուրը, հարել մոտ 7 րոպե, մինչև ամեն ինչ լավ խառնվի։ Այնուհետեւ ավելացրեք կիտրոնի հյութ։ Քայլ 3. Ավելացնել մեղր ըստ ճաշակի, որպեսզի քաղցրանա:

Արդյունքում մենք ստանում ենք զարմանալի հյութ՝ հարուստ սննդանյութերով և գերազանց հատկություններով նիհարելու համար։



Բայց ահա ինչին պետք է ուշադրություն դարձնել.

Նախ, օգտագործեք օրգանական վարսակի ալյուր, ամբողջական հացահատիկ:
Վարսակի ալյուրը 2 րոպե դնել տաք ջրի մեջ՝ կեղտը հեռացնելու համար։

Երկրորդ՝ ընդունեք այս համեղ սմուզին օրը 2-3 անգամ։

 

 

Օգտագործեք այս սմուզին նախընտրելի է նախաճաշին, նույնիսկ երբ ծոմ եք պահում: Այս սմուզին բարձրացնում է էներգիան և տրամադրությունը:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը