Համեղ տնական թխվածքաբլիթներ` ընդամենը 15 րոպեում
Ձեզ անհրաժեշտ է՝
ալյուր՝ 120 գ,
ձու՝ 2 հատ,
շաքարավազ՝ 80 գ,
կարագ՝ 90 գ,
կիտրոնի հյութ՝ 1 ճաշի գդալ։
1. Պատրաստել բոլոր անհրաժեշտ մթերքները։ Խառնել կարագը, ձուն, շաքարավազը։
2. Կարագը թեթև հալեցնում ենք, վրան ավելացնում ձու և շաքարավազ։
3. Ամեն ինչ հարել հարիչով կամ պառատաքաղով։
4. Ավելացնել ալյուրը։
5. Ապա ավելացնել 1 ճաշի գդալ կիտրոնի հյութ։ Մանրակրկիտ խառնել զանգվածը։
6. Խմորը դնել կաղապարների մեջ:
7. Թխել 190-200 աստիճան 12-15 րոպե։
Բուժիչ բալասաններ և թեյեր՝ հազի համար. Պահպանիր այն, քեզ պետք կգա
1. Բալզամ հազի դեմ.
Խառնել 500 գ մանրացված ընկույզ, 300 գ մեղր, 100 գ ալոեի հյութ, 4 կիտրոնի հյութ։ Լավ խառնեք և տվեք 1 թ/գ երեխաներին, իսկ մեծերին 1 ճ/գ.՝ օրական 3 անգամ ուտելուց կես ժամ առաջ՝ հազի, բրոնխիտի և այլնի դեպքում։
2 Դեղատնից գնեք թերմոպսիս բույսի հաբեր և սոդա:
2-3 հաբ լուծեք տաք քաղցր թեյի կամ ջրի մեջ և խմեք։
Մեկ օրվա ընթացքում մեծահասակը կարող է դա կրկնել 3-4 անգամ։ Էֆեկտը զարմանալի է:
3. Խառնել 1/4 բաժակ կարագը, ձվի դեղնուցը և շաքարավազը՝ ըստ ճաշակի։ Խառնուրդը կերեք օրը 2 անգամ՝ 2 թեյի գդալով։
4. 1/2 բաժակ չամիչը եփել 1 բաժակ ջրի մեջ, ավելացնել 1 ճ.գ. սոխի հյութ. Խմեք թուրմը գիշերը կամ ընդունեք 1/3 բաժակ օրական 3 անգամ 20 րոպե ուտելուց առաջ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։