Համեղ տնական կոտլետներ. Ահա պատրաստման գաղտնիքը

Դիտումներ 823

Համեղ տնական կոտլետներ. Ահա պատրաստման գաղտնիքը

* Կոտլլետների համար աղացած միսը ավելի լավ է խառը վերցնել՝ խոզի միսը հավի կամ խոզի միսով,  կամ տավարի և հավի միս:

 


* Հաց թրջել կաթի մեջ։
* Սոխը մանր կտրատել։



* Զանգվածին ավելացրեք քերած կարտոֆիլ կամ մանր կտրատած հում կաղամբ՝ լրացուցիչ հյութեղության համար:

 


* Հյութալիության համար ավելացրեք արգանակ, ոչ թե մածուն կամ թթվասեր։
* Այս զանգվածով պատեք կոտլետ՝ տապակելուց առաջ՝ ալյուրի, կաթի և ձվի խառնուրդ։
Եթե հետևեք այս խորհուրդներին, միշտ կստանաք համեղ տնական կոտլետներ։

 



Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։

 

 

Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։
 



Ամենաընթերցվածը