Համեղ, հյութալի սունկով ուտեստի բաղադրատոմս. Պատրաստվում է 15 րոպեում
Բաղադրությունը՝
- 1 կգ. շամպինիոն (ցանկալի է ամենափոքրը)
- 1 ճ.գ. աղ
- 1 ճ.գ. շաքարավազ
- 1 ճ. գ. քացախ
- 1,5 ճ.գ. Կորեական համեմունքներ (այսօր ունեմ կովկասյան համեմունք, դրա հետ նույնպես շատ համեղ է)
- 2 ճ.գ. արևածաղկի ձեթ
- 2 գլուխ սխտոր
- 2-6 պճեղ սխտոր
1. Խառնել լվացած սունկը, աղը, շաքարավազը, քացախը, համեմունքները, եփել 10 րոպե։
2. Այնուհետեւ ավելացնել արեւածաղկի ձեթը, խոշոր կտրատած սոխն ու սխտորը։
3. Եփեք 5 րոպե և թողեք սառչի, վերջ, այն պատրաստ է ուտելու:
Տնային տնտեսուհիները պետք է իմանան սա․ Ինչ պետք է անել սունկը՝ տապակելուց առաջ
Շատերը շատ են սիրում սունկը։ Այժմ խանութներում դուք կարող եք սունկ գնել տարվա ցանկացած ժամանակ:
Այս սունկը խորովելը շատ հեշտ է։ Բայց շատ կանայք չգիտեն, որ այս սունկը տապակելուց առաջ պետք է խաշել։
Ինչի՞ համար․ Բայց ի վերջո, չե՞ք կարող վստահ լինել, որ դրանք աճեցվել են այնտեղ, որտեղ սնկերը չեն կլանում վնասակար նյութեր: Այստեղ նման սնկերից չթունավորվելու համար հարկավոր է 20 րոպե եռացնել ջրի մեջ։
Այս ջրի մեջ պետք է անպայման մի ամբողջ սոխ գցել։ Խոշոր սունկը պետք է կտրատել, իսկ մանր սունկը կարելի է ամբողջությամբ եփել։
Եվ նաև, երբ սնկով եփում եք, մի մոռացեք հեռացնել փրփուրը:
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։