Համեղ բորշ պատրաստելու գաղտնիքը կիտրոնն է․ Պատրաստեք այսպես, եթե ուզում եք ունենալ կարմիր և համեղ բորշ

Դիտումներ 1355

Համեղ բորշ պատրաստելու գաղտնիքը կիտրոնն է․ Պատրաստեք այսպես, եթե ուզում եք ունենալ կարմիր և համեղ բորշ

Բորշը իմ սիրաց ճաշատեսակներից մեկն է։ Ձեզ կներկայացնեմ, թե ինչպես շատ համեղ բորշ պատրաստել։ Սիրով կներկայացնեմ նաև պատրաստման բոլոր մանրուքները։Պատրաստեք և վայելեք այս հրաշալի ճաշատեսակը։

 

Բաղադրամասեր

 



Տավարի միս,
1 կգ կաղամբ,
400 գրամ կարտոֆիլ,
1 հատ մեծ սոխ,
սամիթ,
մաղադանոս,
1 ճաշի գդալ, տոմատի մածուկ,
աղ,
սև պղպեղ,
300 գրամ գազար,
300 գրամ բազուկ,
1 պճեղ սխտոր (ըստ ցանկության),
1/2 հատ կիտրոն,
2-3 հատ դափնու տերև,
բուսայուղ

 

Պատրաստման եղանակը տեսանյութում ՝ 

 

 

 





Ամենաընթերցվածը