Համեմունք, որը կայունացնում է արյան շաքարի մակարդակը։ Ավելի քան 4 տարի իմ շաքարը նորմալ է:
Դիտումներ 1241
Դարչինը նվազեցնում է ծոմ պահելու գլյուկոզայի մակարդակը և նվազեցնում է ուտելուց հետո ներծծվող գլյուկոզայի պարունակությունը։ Բացի այդ, այն բարելավում է ինսուլինի նկատմամբ զգայունությունը և կանխում քաշի ավելացումը:
Այս կախարդական համեմունքը կարող է օգնել ձեզ նիհարել և կայունացնել արյան շաքարի մակարդակը:
-
Պաշտպանում է շաքարախտից
-
Օգնում է ինսուլինի զգայունությանը
-
Կառավարում է արյան շաքարի մակարդակը
-
Հակաբակտերիալ ազդեցություն ունի
-
Հակասնկային ազդեցություն ունի
-
Հզոր հակաօքսիդանտ է
-
Հակաբորբոքային հատկություն ունի
-
Պաշտպանում է սրտի հիվանդություններից
-
Կանխարգելում է քաղցկեղը
Թեև դարչինը ուղղակիորեն չի այրում ճարպը, այն նպաստում է քաշի կորստին մարմնի վրա իր հզոր ազդեցության շնորհիվ: Այդ իսկ պատճառով դարչինը խիստ խորհուրդ է տրվում բոլոր նրանց, ովքեր ցանկանում են նիհարել։
Հետազոտության համաձայն՝ դարչինը նվազեցնում է արյան մեջ գլյուկոզայի քանակը ուտելուց հետո։ Ուսումնասիրությունները նաև ցույց են տվել, որ դարչինը նվազեցնում է ծոմ պահելու գլյուկոզի մակարդակը գրեթե 29%-ով։
Ձեր ամենօրյա կերակուրներին դարչին ավելացնելը կարող է զգալիորեն բարելավել ձեր զգայունությունը ինսուլին հորմոնի նկատմամբ:
Ամենաընթերցվածը