Համեմունք, որը կայունացնում է արյան շաքարի մակարդակը։ Ավելի քան 4 տարի իմ շաքարը նորմալ է:

Դիտումներ 1241

Համեմունք, որը կայունացնում է արյան շաքարի մակարդակը։ Ավելի քան 4 տարի իմ շաքարը նորմալ է:

Դարչինը նվազեցնում է ծոմ պահելու գլյուկոզայի մակարդակը և նվազեցնում է ուտելուց հետո ներծծվող գլյուկոզայի պարունակությունը։ Բացի այդ, այն բարելավում է ինսուլինի նկատմամբ զգայունությունը և կանխում քաշի ավելացումը:
Այս կախարդական համեմունքը կարող է օգնել ձեզ նիհարել և կայունացնել արյան շաքարի մակարդակը:

 

 

  • Պաշտպանում է շաքարախտից

  • Օգնում է ինսուլինի զգայունությանը

  • Կառավարում է արյան շաքարի մակարդակը

 



  • Հակաբակտերիալ ազդեցություն ունի

  • Հակասնկային ազդեցություն ունի

  • Հզոր հակաօքսիդանտ է

  • Հակաբորբոքային հատկություն ունի

  • Պաշտպանում է սրտի հիվանդություններից

  • Կանխարգելում է քաղցկեղը



Թեև դարչինը ուղղակիորեն չի այրում ճարպը, այն նպաստում է քաշի կորստին մարմնի վրա իր հզոր ազդեցության շնորհիվ: Այդ իսկ պատճառով դարչինը խիստ խորհուրդ է տրվում բոլոր նրանց, ովքեր ցանկանում են նիհարել։

 


Հետազոտության համաձայն՝ դարչինը նվազեցնում է արյան մեջ գլյուկոզայի քանակը ուտելուց հետո։ Ուսումնասիրությունները նաև ցույց են տվել, որ դարչինը նվազեցնում է ծոմ պահելու գլյուկոզի մակարդակը գրեթե 29%-ով։
Ձեր ամենօրյա կերակուրներին դարչին ավելացնելը կարող է զգալիորեն բարելավել ձեր զգայունությունը ինսուլին հորմոնի նկատմամբ:



Ամենաընթերցվածը