Հակաբորբոքային կրեմով ապուր՝ հոդացավերը թեթևացնելու համար. 2 բաղադրատոմս

Դիտումներ 445

Հակաբորբոքային կրեմով ապուր՝ հոդացավերը թեթևացնելու համար. 2 բաղադրատոմս

Ներկայացնում ենք համեղ ուտեստի երկու բաղադրատոմս, որն ունի հակաբորբոքային ազդեցություն հոդացավերը թեթևացնելու համար:

Այս բաղադրատոմսը հատուկ մշակված է հոդացավերը բուժելու համար:

Այս ապուրների պատրաստման ամենակարևոր գաղտնիքը դրանք արագ եփելն է՝ համը առավելագույնի հասցնելու և առողջության օգուտները պահպանելու համար:

Գազարը պարունակում է վիտամին A-ի պրեկուրսորներ, որոնք կոչվում են կարոտինոիդներ (բետա-կարոտին): Արդյունքում նրանք օգնում են բարելավել տեսողությունը և աջակցում են առողջ իմունային համակարգին: Կոճապղպեղի և քրքումի առկայությունը բարելավում է հակաբորբոքային հատկությունները և իմունային խթանումը: Հագեցած ճարպերով հարուստ կոկոսի յուղը շատ ավելի առողջարար է, քան մյուս հագեցած ճարպերը: Այս ճարպը հեշտությամբ ներծծվում է մարմնի կողմից:

 

 

Այս ուտեստը հակաքաղցկեղածին է, հակամանրէային, հակաբակտերիալ և հակավիրուսային։ Դրա մեջ պարունակվող հիմնական հագեցած ճարպը՝ լաուրինաթթուն, նպաստում է ուղեղի զարգացմանը և ոսկորների առողջությանը։

Սև պղպեղը պարունակում է պիպերլին կոչվող ակտիվ բաղադրիչ, որը լավացնում է մարսողությունը և գործում է որպես հակաբորբոքային միջոց: Ինչպես տեսնում եք, այս հակաբորբոքային կրեմ ապուրը թույլ է տալիս հավաքել բարձրորակ սննդային առողջության բաղադրիչներ:

Ինչին ես սպասում! 

Պատրաստեք այն հենց հիմա:

 


Բաղադրությունը:

սոխ, լվացված և մանր կտրատած
1 ցողուն նեխուր , մանր կտրատած
թեյի գդալ քերած թարմ կոճապղպեղ
թեյի գդալ քերած թարմ քրքում կամ 1/2 թեյի գդալ փոշի
600 գրամ բարակ կտրատած գազար
300 մլ բուսական կաթ կամ պարզապես բուսական արգանակ մեկ
լիտր արգանակ )
մի ճաշի գդալ կոկոսի յուղ
Մի պտղունց ծովի աղ
Սև պղպեղ՝ ըստ ճաշակի

Կաթսայի մեջ դնել սոխը, նեխուրը, գազարը, կաթը, կոճապղպեղը, քրքումը։
Հասցնել եռման աստիճանի և եփել 10 րոպե։
Հեռացրեք ապուրը կրակից և թողեք մի փոքր սառչի:
Մանրացրեք այն բլենդերի մեջ։
Ապուրը լցնել կաթսայի մեջ, ավելացնել բանջարեղենի արգանակը և համեմել աղով և պղպեղով։ Տաքացրեք մինչև եռալ:
Ծառայել թարմ խոտաբույսերով կամ համեմի պեստոյով:

Այս գազարով կրեմ ապուրը շատ համեղ է, առողջարար և ունի բարձր սննդային արժեք և հակաբորբոքային հատկություն։

Եթե ​​ցանկանում եք, այս բաղադրատոմսին կարող եք ավելացնել ոլոռ կամ ոսպ կամ լոբի կամ սիսեռ: Ձեր ապուրը կդառնա ավելի հարուստ և խիտ:

Բաղադրատոմս երկու

 

 

Բաղադրիչներ

2 ճաշի գդալ կոկոսի յուղ
5 բաժակ գազար, կեղևավորված և կտրատած
1 փոքր ցուկկինի (մոտ 1-2 բաժակ), կտրատած, ցանկության դեպքում դդում
2 թեյի գդալ կոճապղպեղ, կեղևավորված և թակած
8 բաժակ ձկան կամ բանջարեղենի արգանակ՝ հոդերի ամրացման համար
ճաշի գդալ խնձորի քացախի
կիտրոնի հյութ
1/4 թեյի գդալ ծովի աղ
1/4 թեյի գդալ սև պղպեղ
5-7 թարմ եղեսպակի տերև

Մի մեծ կաթսա տաքացրեք միջին ջերմության վրա: Ավելացնել կոկոսի յուղ և գազարն ու դդումը կոճապղպեղով տապակել 5 րոպե։ Ավելացնել արգանակ և բերել եռալ: Թող արգանակը մի փոքր նվազի՝ մոտ 15 րոպե եռացնելով, մինչև բանջարեղենը փափկի:

Կրակից վերցնել, ավելացնել խնձորի քացախը, կիտրոնի կեղևն ու հյութը, ծովի աղը, սև պղպեղը և եղեսպակի տերևները։ Բլենդերի միջոցով խառնում ենք բաղադրիչները մինչև հարթ: Մատուցել տաք վիճակում։



Ամենաընթերցվածը