Գյուղում սովորեցնում էին գետի ձուկ պատրաստել, ինձ համար սա աստվածային պարգև է, բոլորին խորհուրդ եմ տալիս այս բաղադրատոմսը, իզուր նախկինում այդպես չէի պատրաստում

Դիտումներ 4390

Գյուղում սովորեցնում էին գետի ձուկ պատրաստել, ինձ համար սա աստվածային պարգև է, բոլորին խորհուրդ եմ տալիս այս բաղադրատոմսը, իզուր նախկինում այդպես չէի պատրաստում

Նախ ձկան գլուխը կտրում ենք, ներսից մաքրում և կտրում ենք մոտ 3 սմ հաստությամբ շերտ, միջին ջերմության վրա տաքացնում ենք 1 թ/գ. Բուսայուղ, ապա ավելացրեք 1/3 թեյի գդալ աղ։

Տապակել ձուկը միջին ջերմության վրա 10 րոպե:

 

 

Համեմեք ձուկը աղով նաև վերևի կողմից՝ 1/3 թ.գ., շրջել և եփել ևս 10 րոպե:

1 մեծ սոխ կտրատել կես օղակներով և լցնել ձկան վրա։

 



Ծածկեք կափարիչով և եփեք 5 րոպե բարձր ջերմության վրա։

Դրանից հետո ձուկը լցնել կաթով, մակերեսին թողնելով 0,5 սմ։

 

 

Վերևում ավելացնել 1/3 թեյի գդալ, աղացած սև պղպեղ:

 



Դրանից անմիջապես հետո 200 մլ թթվասեր քսեք ձկան վրա և դուք պարզապես պետք է եփեք կափարիչի տակ միջին ջերմության վրա ևս 5 րոպե:

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։

 



Ամենաընթերցվածը