Գույնզգույն և վիտամիններով հարուստ նախաճաշ՝ լոլիկները ձվով

Դիտումներ 170

Գույնզգույն և վիտամիններով հարուստ նախաճաշ՝ լոլիկները ձվով

Բաղադրամասեր․

Լոլիկ

Ձու

Կարագ

Սամիթ

Կանաչ սոխ

Աղացած սև պղպեղ

Աղ

 



Նախ հալեցնում ենք կարագը։ Լվանալ կանաչ սոխը և կտրատել օղակներով։

Սամիթը լվանալ, չորացնել և մանր կտրատել։ Ընտրովի, դուք կարող եք փոխարինել կամ լրացնել այլ կանաչիներով:

Լոլիկները լվանալ, չորացնել: Կտրեք ծայրերը և զգուշորեն, փորձելով չվնասել պատերը, հեռացնել ամբողջ միջուկը: Դուք կարող եք դա անել սովորական թեյի գդալով:



Յուրաքանչյուր լոլիկ ներսից խոզանակով քսել հալված կարագ: Այնուհետև համեմել աղ և պղպեղով:

Մեղմորեն կոտրեք ձուն յուրաքանչյուր լոլիկի մեջ՝ փորձելով պահպանել դեղնուցը: Ձվերի վերին մասում համեմեք աղով և պղպեղով: Լոլիկները տեղափոխում ենք մնացած կարագով յուղած տապակի մեջ և դնում ենք նախապես մինչև 180°C տաքացրած ջեռոցում 20-25 րոպե։

Մատուցելուց կարող եք ցանել մանրացված սամիթ և կանաչ սոխ և անմիջապես մատուցել։ Բարի ախորժակ!



Ամենաընթերցվածը