Գուակամոլե․ Համեղ մեքսիկական ուտեստի բաղադրատոմսը
Դիտումներ 707
Բաղադրամասեր․
Չիլի 1 հատ
Ավոկադո 3 հատ
Լոլիկ 2 հատ
Սոխ 1 գլուխ
Կանաչի
Լայմ 1 հատ
Աղ
Սխտոր
Կեղևազատել և մանր կտրատել լոլիկը։ Հեռացրեք սերմերը չիլիից և մանրացրեք սոխի, սխտորի և կանաչիների հետ միասին: Խոշոր հավանգի մեջ մանրացրեք չիլին, կիլանտրոն, լոլիկը և սոխը մինչև միասեռ զանգված ստանաք։
Թեթև համեմեք աղով և նորից խառնեք։ Խառնուրդը ջրիկացնելու համար ավելացրեք մեկից երկու ճաշի գդալ ջուր և կրաքարի հյութ: Ավոկադոն մաքրեք և կտրատեք փոքր խորանարդիկների։ Ավելացնել չիլիի և տոմատի մածուկի մեջ և մանրակրկիտ խառնեք։ Մատուցել եգիպտացորենի չիպսերի հետ։
Ամենաընթերցվածը