Գրեք այս բանջարեղենի իսկական անվանումը․ Այն բուժումը ճնշումը, շաքարը, մաքրում օրգանիզմը թույնից

Դիտումներ 3603

Գրեք այս բանջարեղենի իսկական անվանումը․ Այն բուժումը ճնշումը, շաքարը, մաքրում օրգանիզմը թույնից

Պարունակում է բջջանյութ, պեկտին, օրգանական թթուներ, ճարպեր, սպիտակուցներ, անփոխարինելի ամինաթթուներ՝ արգինին, վալին, լիզին, լեիցին և այլն։ Հարուստ է В1, В2, В6, С, РР վիտամիններով և կարոտինոիդներով։ Պարունակում է նաև կալիում, կալցիում, կրեմնիում,մագնիում, նատրիում, ֆտոր, քրոմ և այլ հանքանյութեր։

 

 

Այն հրաշալի է շաքարախտով տառապող մարդկանց համար, քանի որ ունի 0 գլիցեմիկ ինդեքս



Հրաշալի է այն երեխաների համար, ովքեր օգտագործում են հակաբիոտիկներ, քանի որ այն պաշտպանում է աղիների ֆլորան և ամրացնում իմունիտետը։

 


Օգնում է արյան բարձր ճնշում ունեցող մարդկանց, քանի որ պարունակում է հսկայական քանակությամբ կալիում։
Հագեցածության զգացողություն է տալիս, նվազեցնում է ախորժակը և չի գիրացնում։
Այն հրաշալի է օգրանիզմը մաքրելու համար, հատկապես՝ երբ ուտում եք թարմ վիճակում:

 



Օժտված է արտաքին միջավայրի անբարենպաստ ազդեցությունները չեզոքացնող հատկությամբ։ Օրգանիզմից հեռացնում է ծանր մետաղների աղերը, թույները, ռադիոնուկլիդները և խոլեստերինի ավելցուկը։ Այդ հատկությունը պայմանավորված է ինուլինի և բջջանյութի համատեղ ազդեցությամբ։

 

 

Արմատապտուղների հյութով կամ եփուկով հնում բուժել են վերքերն ու այրվածքները, ողնաշարի և արյան անոթների ցավերը, անքնությունը, ուժասպառությունը։



Ամենաընթերցվածը