Գրեչկա պատրաստեք այսպես և հատիկները առանձին կմնան, իսկ համը ՝ յուրահատուկ

Դիտումներ 661

Գրեչկա պատրաստեք այսպես և հատիկները առանձին կմնան, իսկ համը ՝ յուրահատուկ

Այսօր ձեզ ենք ներկայացնում առօրյա բաղադրատոմս։ Հնդկաձավարի պատրաստման եղանակը, բայց յուրահատուկ սոուսով։ Անպայման փորձեք այս տարբերակը և կիսվեք կարծիքով։ Այն պատրաստելու համար անհրաժեշտ է ՝

 

 

Բաղադրամասեր

 



Հնդկաձավար,
2 ճաշի գդալ բուսայուղ,
100-150 գրամ կարագ,
2 ճաշի գդալ տոմատի մածուկ,
70 մլ սերուցք,
1 ճաշի գդալ ալյուր,
աղ,
կարմիր պղպեղ,
սխտորի փոշի,
ջուր

 

Պատրաստման եղանակը տեսանյութում ՝ 





Ամենաընթերցվածը