Գնելիս ուշադրություն դարձրեք չամիչի գույնին. Այս թուրմը պարզապես հրաշքներ է գործում

Դիտումներ 332

Գնելիս ուշադրություն դարձրեք չամիչի գույնին. Այս թուրմը պարզապես հրաշքներ է գործում

Մաքուր արյուն - մաքուր լյարդ: Մարդու մարմնի հիմնական օրգանը նախատեսված է 600 տարվա աշխատանքի համար, սակայն մարդուն հաջողվում է սպանել այն կյանքի 60 տարվա ընթացքում։ Սխալ սնունդն ու ալկոհոլը բջիջ առ բջիջ քայքայում են լյարդը։

Մենք գիտենք, թե ինչպես արագ մաքրել լյարդը և կարգի բերել մարմինը։ Ընդամենը մի քանի օրից դուք կզգաք թարմություն, մարսողական խնդիրները կվերանան։ Այն նաև լավ կանխարգելում է սիրտ-անոթային համակարգի հիվանդությունները:
Ինչպես մաքրել լյարդը տանը.

Առաջարկում եմ պատրաստել չամիչի թուրմ, որն ակտիվացնում է օրգանիզմում կենսաքիմիական գործընթացները և մաքրում արյունն ու լյարդը տոքսիններից: 
Գնելիս ուշադրություն դարձրեք չամիչի գույնին ՝ ընտրեք ավելի բնական, մուգ երանգներով չրեր։ 

 

 

 

 

Չամիչի եփուկ
Երեկոյան պետք է հրաշագործ թուրմ պատրաստել։
Դրա համար ձեզ հարկավոր է.
2 ճ.գ. ջուր
150 գ չամիչ

Չամիչը մանրակրկիտ լվացեք։
Ջուրը բերեք եռման աստիճանի և վրան ավելացրեք լվացած չամիչը։ Չամիչը եփել 20 րոպե։ Թուրմը թողնում ենք ամբողջ գիշեր թրմվի։

Առավոտյան քամեք թուրմը և մի փոքր տաքացրեք։
Թուրմը պատրաստ է օգտագործման! Առավոտյան խմեք դատարկ ստամոքսին։ Դրանից կես ժամ հետո դուք կարող եք նախաճաշել: Խորհուրդ եմ տալիս վարսակի ալյուրին ավելացնել շոգեխաշած չամիչ. դուք ստանում եք հիանալի առողջ նախաճաշ:
Լյարդի մաքրման պրոցեդուրան էլ ավելի արդյունավետ դարձնելու համար, արժե ճաշացանկում ավելացնել լյարդը մաքրող միջոցներ ՝ ճակնդեղ, գազար, խնձոր, կաղամբ, սպանախ, սալորաչիր: Օգտակար է սահմանափակել մսի և կաթնամթերքի օգտագործումը։
Եթե ​​ամսական առնվազն 4 օր չամիչի եփուկ խմեք, արդյունքն արդեն նկատելի կլինի։ 

 



Հին պրոֆեսորի ապացուցված բաղադրատոմսը. Գազարը և չամիչը երիկամների քարերի համար

Ես կկիսվեմ երիկամների քարերը լուծարելու բաղադրատոմսով։ Այն կպահանջի 500 գ գազար և 500 գ չամիչ։

Կեղևազատեք գազարը, կտրատեք խորանարդների, ողողեք չամիչը և ամեն ինչ լցրեք էմալապատ թավայի մեջ, լցնել 1 լիտր ջուր։ Հասցնել եռման աստիճանի, բայց չեռացնել, անջատել։

 

 

Կաթսան փակեք կափարիչով, փաթաթեք փայլաթիթեղով, որպեսզի բաց չմնա, և դրեք ջեռոցը ամենափոքր կրակի վրա։ Այնուհետև հանել տապակը, թողնել, որ սառչի մեկ ժամ։

Չամիչը գազարով քամեք 4 շերտ շղարշով։ 

Քամած հյութը խառնեք տապակից քամած հեղուկի հետ։ Դուք կստանաք մուգ շագանակագույն արգանակ, որը պետք է պահել սառնարանում:



Ընդունել 100 գ՝ օրը 3 անգամ, ուտելուց 30 րոպե առաջ 7-14 օր, մինչև քարերն ամբողջությամբ դուրս գան, որոնք վերածվում են ավազի։

 

Հարազատներից մեկի մոտ 10 մմ չափի քար է եղել, բայց չի նկատել, թե ինչպես է դուրս եկել։ Բուժման մեկնարկից առաջ և հետո անհրաժեշտ է ուլտրաձայնային հետազոտություն կատարել՝ համոզվելու համար, որ քարերը անհետացել են։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը