Գիտե՞ք ինչ է այս հատապտղի անունը
Ալոճենին, իջեցնելով կենտրոնական նյարդային համակարգի գրգռվածությունը, նպաստում է սրտի մկանների կծկմանը, բարելավում է կորոնար և ուղեղային շրջանառությունը, վերացնում է տախիկարդիան և առիթմիան, վերացնում է սրտի շրջանում «ծանրության» զգացումը, ինչպես նաև գլխապտույտը:
Այն կարող եք օգտագործել այս կերպ․
- Ալոճի հեղուկ էքստրակտ (վաճառվում է դեղատանը) 18-20 կաթիլ օրական 3 անգամ 4 շաբաթվա ընթացքում։
- Ալոճի մանրացված թուրմ՝ 70% սպիրտի մեջ 1։10 հարաբերակցությամբ, օրը 3 անգամ 20 կաթիլ։
- 2 ճ.գ. ալոճի գդալները լցնել 300 մլ եռման ջուր, թողնել 2 ժամ թերմոսում։ Ընդունել 100 մլ՝ օրը 3 անգամ՝ ուտելուց առաջ։
-Ալոճենու պտուղներից եփած թեյը նույնպես բուժիչ է (1 ճաշի գդալ 200 մլ եռջրում): Այն շատ օգտակար է գրիպի եւ մրսածության դեպքում, ինչպես նաեւ ընդհանուր տոնիկ է։
- Ալոճենու մանրացված պտուղը լավ փոխարինող է սուրճին: Իսկ թարմ մրգերից պատրաստում են ժելե, կոմպոտներ, դոնդող։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։