Գիշերը սխտոր դրեք ականջի մեջ. Առավոտյան դուք հաճելիորեն կզարմանաք

Դիտումներ 20880

Գիշերը սխտոր դրեք ականջի մեջ. Առավոտյան դուք հաճելիորեն կզարմանաք

Սխտորը ցանկացած ուտեստ ավելի համեղ կդարձնի, սակայն այն հում վիճակում ուտելն այնքան էլ հաճելի չէ։ Հիմնականում բերանի տհաճ հոտի պատճառով: Մրսածության կանխարգելումը, սակայն, ստիպում է մեզ ամեն ձմեռ օգտագործել այն:

Պարզվում է, որ սխտոր ընդհանրապես պետք չէ ուտել՝ թեթև մրսածության դեմ և կանխարգելման համար պարզապես անհրաժեշտ է այն դնել ականջի մեջ։
Գիշերը սխտոր դրեք ականջի մեջ։  Առավոտյան դուք հաճելիորեն կզարմանաք:
Պարզապես մաքրեք մի կտորը և ականջակալի նման դրեք ականջի մեջ: Մի փորձեք սխտորը շատ խորացնել, քանի որ կարող եք վնասել ձեր ականջի թմբկաթաղանթը: Այլընտրանքային միջոց է սխտորի հյութը քամել բամբակյա սկավառակի վրա և տեղադրել այն ականջի մեջ: Այնուամենայնիվ, առաջին մեթոդը, իմ կարծիքով, շատ ավելի հարմար է։
Ցանկալի է, որ կտորը ամբողջ գիշեր թողնել ականջի մեջ։ Այս կախարդական բանջարեղենի վիտամիններն ու հանքանյութերը կօգնեն ձեզ հաղթահարել բոլոր մրսածությունն ու բորբոքումները:
Մի մոռացեք. եթե ջերմաստիճանը չի իջնում ​​2-3 օրվա ընթացքում, իսկ հազը և այլ ախտանիշները միայն վատանում են, դիմե՛ք բժշկի: Եվ ավելի լավ է նախօրոք իրականացնել սխտորի կանխարգելում, այս կերպ դուք, ամենայն հավանականությամբ, առողջ կմնաք ամբողջ ձմռանը:



​Սխտորի և կոճապղպեղի մածուկն ունի բազմաթիվ առողջական առավելություններ և կարող է շատ արդյունավետ բուժում լինել քաղցկեղի դեմ

Սխտորի և կոճապղպեղի մածուկն ունի բազմաթիվ առողջական առավելություններ և կարող է շատ արդյունավետ բուժում լինել քաղցկեղի դեմ:

 

 

Բաղադրիչներ

120 գրամ սխտոր
120 գրամ կոճապղպեղ
1 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ (15 մլ)

Ամանի մեջ խառնել 120 գրամ ճզմած սխտորը, 120 գրամ մանր կտրատած կոճապղպեղը և մեկ ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղը։ 

Այնուհետև ամեն ինչ մանրացրեք բլենդերի մեջ մինչև համասեռ զանգված ստանաք:

Կարող եք ուտել օրական մոտ մեկ ճաշի գդալ:



Պարզ միջոց՝ թարմ սխտորի համն ու օգուտները 1 տարի պահպանելու համար․ Ձմռանը ուտելու իդեալական տարբերակ է

Սխտորը զարմանալի մթերք է, որը հիանալի կերպով լրացնում է բազմաթիվ ուտեստների համը: 

Սխտորը ձմռանը ուտելու համար ձեզ հարկավոր է.

500 գ սխտոր
2 բանկա 330 մլ
1 ճ.գ կոպիտ աղ (15 գրամ) յուրաքանչյուր բանկայի համար
խնձորի քացախ (30 մլ) յուրաքանչյուր բանկայի համար
2 կիտրոնի շերտ՝ յուրաքանչյուր բանկայի համար
եռացրած և սառեցված ջուր

 

 

Մաքրել սխտորը: Սխտորը բաժանել 2 մասի։ Յուրաքանչյուր տարայի մեջ լցնել 1 թեյի գդալ կոպիտ աղ։

Յուրաքանչյուր տարայի մեջ լցնել 30 մլ խնձորի քացախ, դնել կիտրոնի մի կտոր։ Սխտորի վրա լցնել սառեցված եռացրած ջուրը։

Կափարիչները դրեք բանկաների վրա և լավ թափահարեք, որպեսզի աղը, քացախը և ջուրը խառնվեն:

7-10 օր հետո սխտորը կարելի է ուտել։ Պահպանեք այն զով մութ տեղում։ Քիչ ժամանակով կարող եք սխտոր պատրաստել ամբողջ ձմռան համար։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը