Գիշերը սխտոր դրեք ականջի մեջ. Առավոտյան դուք հաճելիորեն կզարմանաք
Սխտորը ցանկացած ուտեստ ավելի համեղ կդարձնի, սակայն այն հում վիճակում ուտելն այնքան էլ հաճելի չէ։ Հիմնականում բերանի տհաճ հոտի պատճառով: Մրսածության կանխարգելումը, սակայն, ստիպում է մեզ ամեն ձմեռ օգտագործել այն:
Պարզվում է, որ սխտոր ընդհանրապես պետք չէ ուտել՝ թեթև մրսածության դեմ և կանխարգելման համար պարզապես անհրաժեշտ է այն դնել ականջի մեջ։
Գիշերը սխտոր դրեք ականջի մեջ։ Առավոտյան դուք հաճելիորեն կզարմանաք:
Պարզապես մաքրեք մի կտորը և ականջակալի նման դրեք ականջի մեջ: Մի փորձեք սխտորը շատ խորացնել, քանի որ կարող եք վնասել ձեր ականջի թմբկաթաղանթը: Այլընտրանքային միջոց է սխտորի հյութը քամել բամբակյա սկավառակի վրա և տեղադրել այն ականջի մեջ: Այնուամենայնիվ, առաջին մեթոդը, իմ կարծիքով, շատ ավելի հարմար է։
Ցանկալի է, որ կտորը ամբողջ գիշեր թողնել ականջի մեջ։ Այս կախարդական բանջարեղենի վիտամիններն ու հանքանյութերը կօգնեն ձեզ հաղթահարել բոլոր մրսածությունն ու բորբոքումները:
Մի մոռացեք. եթե ջերմաստիճանը չի իջնում 2-3 օրվա ընթացքում, իսկ հազը և այլ ախտանիշները միայն վատանում են, դիմե՛ք բժշկի: Եվ ավելի լավ է նախօրոք իրականացնել սխտորի կանխարգելում, այս կերպ դուք, ամենայն հավանականությամբ, առողջ կմնաք ամբողջ ձմռանը:
Սխտորի և կոճապղպեղի մածուկն ունի բազմաթիվ առողջական առավելություններ և կարող է շատ արդյունավետ բուժում լինել քաղցկեղի դեմ
Սխտորի և կոճապղպեղի մածուկն ունի բազմաթիվ առողջական առավելություններ և կարող է շատ արդյունավետ բուժում լինել քաղցկեղի դեմ:
Բաղադրիչներ
120 գրամ սխտոր
120 գրամ կոճապղպեղ
1 ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղ (15 մլ)
Ամանի մեջ խառնել 120 գրամ ճզմած սխտորը, 120 գրամ մանր կտրատած կոճապղպեղը և մեկ ճաշի գդալ ձիթապտղի յուղը։
Այնուհետև ամեն ինչ մանրացրեք բլենդերի մեջ մինչև համասեռ զանգված ստանաք:
Կարող եք ուտել օրական մոտ մեկ ճաշի գդալ:
Պարզ միջոց՝ թարմ սխտորի համն ու օգուտները 1 տարի պահպանելու համար․ Ձմռանը ուտելու իդեալական տարբերակ է
Սխտորը զարմանալի մթերք է, որը հիանալի կերպով լրացնում է բազմաթիվ ուտեստների համը:
Սխտորը ձմռանը ուտելու համար ձեզ հարկավոր է.
500 գ սխտոր
2 բանկա 330 մլ
1 ճ.գ կոպիտ աղ (15 գրամ) յուրաքանչյուր բանկայի համար
խնձորի քացախ (30 մլ) յուրաքանչյուր բանկայի համար
2 կիտրոնի շերտ՝ յուրաքանչյուր բանկայի համար
եռացրած և սառեցված ջուր
Մաքրել սխտորը: Սխտորը բաժանել 2 մասի։ Յուրաքանչյուր տարայի մեջ լցնել 1 թեյի գդալ կոպիտ աղ։
Յուրաքանչյուր տարայի մեջ լցնել 30 մլ խնձորի քացախ, դնել կիտրոնի մի կտոր։ Սխտորի վրա լցնել սառեցված եռացրած ջուրը։
Կափարիչները դրեք բանկաների վրա և լավ թափահարեք, որպեսզի աղը, քացախը և ջուրը խառնվեն:
7-10 օր հետո սխտորը կարելի է ուտել։ Պահպանեք այն զով մութ տեղում։ Քիչ ժամանակով կարող եք սխտոր պատրաստել ամբողջ ձմռան համար։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։