Գերմանական ամենահայտնի ապուրի պատրաստման եղանակը
Դիտումներ 345
Ձեզ անհրաժեշտ կլինի
- կարտոֆիլ,
- նեխուրի արմատ և գազար,
- ցորենի ալյուր,
- կարագ,
- թարմ մաղադանոս,
- համեմունքներ,
- բանջարեղենի արգանակ 500 մլ,
- սոխ,
- բեկոն,
- ջուր,
- յուղ,
- աղ,
- պղպեղ
Ինչպես պատրաստել
Յուղը լցնել կաթսայի մեջ։
Սոխը և նեխուրի արմատը գազարով դնել կաթսայի մեջ և խառնել 2 րոպե։
Կարտոֆիլ, բանջարեղենի արգանակ, 3/4 բաժակ (150 մլ) սենյակային ջերմաստիճանի ջուր, համեմունքներ և 0,25 թեյի գդալ՝ յուրաքանչյուրը կաթսայի մեջ ավելացնել, նաև աղ և պղպեղ։
Խառնում ենք։ Ծածկեք կափարիչով։
Թողնել 4 րոպե։
Թավայի մեջ լցնել կարագն ու ալյուրը։
Խառնել 2 րոպե , մինչև զանգվածը ընկույզի երանգ ստանա։
Հանել կրակից։
Երբ 4 րոպեն անցնի, ալյուրի խառնուրդը լցնում ենք թավայի մեջ և խառնում։
Թողնել 5 րոպե
Թավայի մեջ ավելացնել կրուտոններ և բեկոնը։
Խառնել 4 րոպե և հեռացնել կրակից։
Եթե հաց չեք ուտում, կարող եք բաց թողնել կրուտոնները և պարզապես տապակել բեկոնը։
Լվանալ թարմ մաղադանոսը, մանր կտրատել և շաղ տալ ապուրի վրա։
Ամենաընթերցվածը