Գերմանական ամենահայտնի ապուրի պատրաստման եղանակը

Դիտումներ 345

Գերմանական ամենահայտնի ապուրի պատրաստման եղանակը

Ձեզ անհրաժեշտ կլինի

  • կարտոֆիլ,
  • նեխուրի արմատ և գազար,
  • ցորենի ալյուր,
  • կարագ,
  • թարմ մաղադանոս,
  • համեմունքներ,
  • բանջարեղենի արգանակ 500 մլ,
  • սոխ,
  • բեկոն,
  • ջուր,
  • յուղ,
  • աղ,
  • պղպեղ

 



Ինչպես պատրաստել

Յուղը լցնել կաթսայի մեջ։

Սոխը և նեխուրի արմատը գազարով դնել կաթսայի մեջ և խառնել  2 րոպե։

Կարտոֆիլ, բանջարեղենի արգանակ, 3/4 բաժակ (150 մլ) սենյակային ջերմաստիճանի ջուր, համեմունքներ և 0,25 թեյի գդալ՝ յուրաքանչյուրը կաթսայի մեջ ավելացնել, նաև աղ և պղպեղ։

Խառնում ենք։ Ծածկեք կափարիչով։

Թողնել  4 րոպե։

Թավայի մեջ լցնել կարագն ու ալյուրը։

Խառնել  2 րոպե , մինչև զանգվածը ընկույզի երանգ ստանա։

Հանել կրակից։

Երբ  4 րոպեն անցնի, ալյուրի խառնուրդը լցնում ենք թավայի մեջ և խառնում։



Թողնել  5 րոպե

Թավայի մեջ ավելացնել կրուտոններ և բեկոնը։

Խառնել  4 րոպե և հեռացնել կրակից։

Եթե ​​հաց չեք ուտում, կարող եք բաց թողնել կրուտոնները և պարզապես տապակել բեկոնը։

Լվանալ թարմ մաղադանոսը, մանր կտրատել և շաղ տալ ապուրի վրա։

 

 



Ամենաընթերցվածը