Գերազանց տնական կոնյակ պատրաստելու բաղադրատոմսը. Այս կոնյակը 100 անգամ ավելի լավ է, քան խանութում վաճառվածները
Տնական կոնյակ պատրաստելու բաղադրիչները.
- Երկու ճաշի գդալ կաղնու երիտասարդ չորացած կեղևներ
- Մեկ ճաշի գդալ սև թեյ
- Ճաշի գդալ շաքարավազ
- Մեկ թեյի գդալ սոդա
- Յոթ չոր մեխակներ
Վերցնում ենք օղիի շիշ (3 լիտրանոց), և պատրաստի բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք շշի մեջ։ Դուք կարող եք խառնել այդ ամենը ձեր հարմարավետության համար: Շիշը հերմետիկ փակում ենք կափարիչով ու երկու շաբաթով դնում ենք մութ տեղում։ Նման համամասնություններով մեր տնական կոնյակը հարուստ և արտահայտված համ կունենա։ Եթե ձեզ դուր չի գալիս կոնյակի այս համը, ապա կարող եք ավելի քիչ կաղինւ ավելացնել։
Երկու շաբաթ անց քամում եք ձեր տնական կոնյակը և կափարիչով փակում արդեն մաքուր կոնյակը։
Միսը լցնել օղիի մեջ, իսկ ավելի լավ է կոնյակի մեջ, և տեսեք, թե ինչ կլինի 3 օր հետո
Ձեզ հարկավոր է․
1 կգ տավարի փափկամիս
150 մլ օղի
100 գ աղ
100 գ շաքարավազ
1 ճ.գ․ սև պղպեղի հատիկներ
3 ճ.գ. արևածաղկի ձեթ
Լվացեք միսը: Ծածկեք մարինացման տարան բաց տոպրակով։ Պարկի մեջ լցնել աղ, շաքարավազ, պղպեղ, օղի և ձեթ։ Մարինադը լավ խառնել։
Այժմ դրեք տավարի միսը և ամուր կապեք տոպրակը: Թափահարեք այնպես, որ ծածկի ամբողջ միսը: Պայուսակը 3 օրով դրեք սառնարանը։
Միսը հանեք սառնարանից։ Մի ողողեք այն, պարզապես սրբեք այն թղթե սրբիչով: Թող մի քիչ չորանա և վայելեք պարզ և համեղ խորտիկները:
Շատ համեղ միս է ստացվում։ Ի դեպ, օղու փոխարեն կարելի է օգտագործել կոնյակ (միայն որակյալ)։ Այսպիսով, նախուտեստը կդառնա էլ ավելի կծու: Պարզապես անհավանական նրբություն կարելի է ձեռք բերել ընդամենը 3 օրում։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։