Գերազանց տնական կոնյակ պատրաստելու բաղադրատոմսը. Այս կոնյակը 100 անգամ ավելի լավ է, քան խանութում վաճառվածները

Դիտումներ 878

Գերազանց տնական կոնյակ պատրաստելու բաղադրատոմսը. Այս կոնյակը 100 անգամ ավելի լավ է, քան խանութում վաճառվածները

Տնական կոնյակ պատրաստելու բաղադրիչները.

- Երկու ճաշի գդալ կաղնու երիտասարդ չորացած կեղևներ

- Մեկ ճաշի գդալ սև թեյ

- Ճաշի գդալ շաքարավազ

- Մեկ թեյի գդալ սոդա

- Յոթ չոր մեխակներ

Վերցնում ենք օղիի շիշ (3 լիտրանոց), և պատրաստի բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք շշի մեջ։ Դուք կարող եք խառնել այդ ամենը ձեր հարմարավետության համար: Շիշը հերմետիկ փակում ենք կափարիչով ու երկու շաբաթով դնում ենք մութ տեղում։ Նման համամասնություններով մեր տնական կոնյակը հարուստ և արտահայտված համ կունենա։ Եթե ​​ձեզ դուր չի գալիս կոնյակի այս համը, ապա կարող եք ավելի քիչ կաղինւ ավելացնել։

Երկու շաբաթ անց քամում եք ձեր տնական կոնյակը և կափարիչով փակում արդեն մաքուր կոնյակը։ 



Միսը լցնել օղիի մեջ, իսկ ավելի լավ է կոնյակի մեջ, և տեսեք, թե ինչ կլինի 3 օր հետո

Ձեզ հարկավոր է․

1 կգ տավարի փափկամիս
150 մլ օղի

 


100 գ աղ
100 գ շաքարավազ
1 ճ.գ․ սև պղպեղի հատիկներ
3 ճ.գ. արևածաղկի ձեթ

Լվացեք միսը: Ծածկեք մարինացման տարան բաց տոպրակով։ Պարկի մեջ լցնել աղ, շաքարավազ, պղպեղ, օղի և ձեթ։ Մարինադը լավ խառնել։

 



Այժմ դրեք տավարի միսը և ամուր կապեք տոպրակը: Թափահարեք այնպես, որ ծածկի ամբողջ միսը: Պայուսակը 3 օրով դրեք սառնարանը։

 

Միսը հանեք սառնարանից։ Մի ողողեք այն, պարզապես սրբեք այն թղթե սրբիչով: Թող մի քիչ չորանա և վայելեք պարզ և համեղ խորտիկները:

Շատ համեղ միս է ստացվում։ Ի դեպ, օղու փոխարեն կարելի է օգտագործել կոնյակ (միայն որակյալ)։ Այսպիսով, նախուտեստը կդառնա էլ ավելի կծու: Պարզապես անհավանական նրբություն կարելի է ձեռք բերել ընդամենը 3 օրում։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը