Գազարով անչափ համեղ ըմպելիքի պատրաստման գաղտնիքն ու օգտակար հատկությունները

Դիտումներ 150

Գազարով անչափ համեղ ըմպելիքի պատրաստման գաղտնիքն ու օգտակար հատկությունները

Գրեյպֆրուտով գազարի սմուզին այնքան հարուստ է համերով, որ դրա համից չեք  կշտանա: Այս գազարը քաղցրություն է հաղորդում։ 

Ցանկության դեպքում բաղադրատոմսը կարող է հարմարեցվել՝ փոխելով բաղադրիչների հարաբերակցությունը: Օրինակ, բարձր թթվայնություն ունեցող մարդիկ, հավանաբար, պետք է մի քիչ ավելի շատ գազար ավելացնեն այս հյութին:



Կենտրոնացեք մարմնի առանձնահատկությունների և անձնական նախասիրությունների վրա: Նախաճաշին կարող եք մատուցել   կաթնաշոռի կամ հացահատիկի հետ։ 


Բաղադրիչներ՝
2  գազար,
2 խնձոր,
1 գրեյպֆրուտ,
1  կոճապղպեղ,
¼ թ/գդ աղացած քրքում,
2-3 բաժակ նարինջ։



Պատրաստումը՝ 
Կլպել խնձորները և կտրատել։ Գազարը մանր կտրատել։ Գրեյպֆրուտը կիսով չափ մասնատել և հյութը քամել։  


 Լցնել գազարը, խնձորն ու կոճապղպեղը բլենդերի տարայի մեջ, համեմել   և հարել մինչև հարթ լինի: Լցնել գրեյպֆրուտի հյութի մեջ, խառնել։  Զարդարեք նարնջի կտորներով և անմիջապես մատուցեք։



Ամենաընթերցվածը