Գազարով անչափ համեղ ըմպելիքի պատրաստման գաղտնիքն ու օգտակար հատկությունները
Գրեյպֆրուտով գազարի սմուզին այնքան հարուստ է համերով, որ դրա համից չեք կշտանա: Այս գազարը քաղցրություն է հաղորդում։
Ցանկության դեպքում բաղադրատոմսը կարող է հարմարեցվել՝ փոխելով բաղադրիչների հարաբերակցությունը: Օրինակ, բարձր թթվայնություն ունեցող մարդիկ, հավանաբար, պետք է մի քիչ ավելի շատ գազար ավելացնեն այս հյութին:
Կենտրոնացեք մարմնի առանձնահատկությունների և անձնական նախասիրությունների վրա: Նախաճաշին կարող եք մատուցել կաթնաշոռի կամ հացահատիկի հետ։
Բաղադրիչներ՝
2 գազար,
2 խնձոր,
1 գրեյպֆրուտ,
1 կոճապղպեղ,
¼ թ/գդ աղացած քրքում,
2-3 բաժակ նարինջ։
Պատրաստումը՝
Կլպել խնձորները և կտրատել։ Գազարը մանր կտրատել։ Գրեյպֆրուտը կիսով չափ մասնատել և հյութը քամել։
Լցնել գազարը, խնձորն ու կոճապղպեղը բլենդերի տարայի մեջ, համեմել և հարել մինչև հարթ լինի: Լցնել գրեյպֆրուտի հյութի մեջ, խառնել։ Զարդարեք նարնջի կտորներով և անմիջապես մատուցեք։