Ֆրանսիական ոճով կարտոֆիլ տապակի մեջ

Դիտումներ 475

Ֆրանսիական ոճով կարտոֆիլ տապակի մեջ

Բաղադրությունը՝ 

- խոզի միս 
- կարտոֆիլ 
- սոխ և սխտոր 
- աղ 
- պղպեղ 
- լոլիկ 
- պանիր 
- խոտաբույսեր 

1. Խոզի միսը (ընդհանուր առմամբ, ցանկացած միս կարելի է վերցնել) բարակ կտորներով կտրատել և արագ տապակել քիչ քանակությամբ բուսայուղով` բարձր ջերմության վրա: 
2. Ավելացնում ենք շերտերով կտրատած կարտոֆիլը։ Տապակել 10-15 րոպե բարձր ջերմության վրա՝ առանց կափարիչի՝ երբեմն խառնելով։ 
3. Ավելացնել սոխ և մի քիչ մանր կտրատած սխտոր: 
4. Աղ և պղպեղով համեմել: Տապակել ևս 5 րոպե, հարել, աղ և պղպեղ անել։ 
5. Երբ կարտոֆիլը գրեթե պատրաստ լինի, վրան դնել շերտերով կտրատած լոլիկ (մի քիչ աղ ավելացնել), ծածկել քերած պանիրով ​​և ծածկել կափարիչով։ Եփել մինչև պանիրը հալվի: Շաղ տալ խոտաբույսերով և վերջ:

 



Օրվա բաղադրատոմսը․ Կարտոֆիլով ուտեստ, որը պատրաստվում է 10 րոպեում

Բաղադրությունը․

խոշոր կարտոֆիլ - 1 հատ
աղացած պղպեղ - 1/4 թ.գ
սպիտակ հաց - 8 կտոր

պանիր - 60 գ
ձու - 1 հատ
պաքսիմատ - 200 գ

 


 

Հացը փաթաթում ենք եռանկյունու տեսքով և պատառաքաղով սեղմում ենք ծայրերը։

Մաքրած կարտոֆիլը եփեք  և տրորեք, ավելացրեք մի պտղունց աղ և պղպեղ:

Կենտրոնում դնում ենք  պյուրեն և պանիրը։



Առանձին հարել ձուն պատառաքաղով։ Երկրորդ ափսեի մեջ լցնել պաքսիմատը։ 

Տապակել եռանկյունները մինչև ոսկեգույն դառնա:

 

 

Կաթսայի մեջ մեծ քանակությամբ ձեթ ենք տաքացնում, եռանկյունները տապակում ենք։

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը