Եզակի թուրմ ենթաստամոքսային գեղձի առողջացման համար․ Պահպանեք այս նյութը
Մեզանից շատերին անհանգստացնում է ենթաստամոքսային գեղձի անհանգստությունը, ցավը, ջղաձգությունը, քորը:
Դրա համար շատ պատճառներ կարող են լինել՝ սկսած ոչ պատշաճ և ոչ ռացիոնալ սնուցումից մինչև ենթաստամոքսային գեղձի և ամբողջ ստամոքս-աղիքային տրակտի լուրջ հիվանդություններ:
Մենք ձեզ համար պատրաստել ենք ենթաստամոքսային գեղձը բուժող թուրմի յուրահատուկ բաղադրատոմս։
Այն կթեթևացնի բորբոքումն ու կկարգավորի այս կարևոր օրգանի աշխատանքը։
Եզակի թուրմ ենթաստամոքսային գեղձի համար.
Հարկավոր է կես ճաշի գդալ մանրացված կտավատի սերմը խառնել մանրացված չամանի սերմերի հետ, ստացված զանգվածը լցնել 500 մլ եռման ջրի մեջ, թողնել մոտ հինգ րոպե մարմանդ կրակի վրա, ապա հանել կրակից և թողնել թրմվի ևս մի քանի ժամ:
Խմեք բուժիչ թուրմը օրական 200-250 մլ՝ ուտելուց կես ժամ առաջ:
Ինչպես բուժել ենթաստամոքսային գեղձը ժողովրդական մեթոդներով
Ենթաստամոքսային գեղձի անբավարարությունը հղի է բարդություններով և մի շարք հիվանդություններով, ինչպիսիք են պանկրեատը կամ շաքարախտը: Բարեբախտաբար, կան հրաշալի ժողովրդական միջոցներ, որոնք օգնում են բուժել այս օրգանը ոչ ավելի վատ, քան դեղերը: Եթե խնդիրներ ունեք այս օրգանի հետ, մեր հոդվածը ձեզ համար է:
Բաղադրատոմս թիվ 1. Սամիթի սերմեր
Վերցնել 1 թեյի գդալ սամիթի սերմերը և լցնել 1 բաժակ եռման ջրի մեջ։ Մեկ ժամ անց ինֆուզիոն կարելի է պատրաստ համարել։ Օգտագործեք քամելուց հետո։ Ամբողջ ծավալը պետք է սպառել օրվա ընթացքում՝ քիչ-քիչ խմելով։
Բաղադրատոմս թիվ 2. Վարսակ
Վարսակի ալյուրը վաղուց համարվում էր ենթաստամոքսային գեղձի լավագույն ուտեստներից մեկը։
Ամենաօգտակարը սովորական վարսակի ալյուրն է ջրով՝ առանց յուղի և աղի ավելացման։ Կերեք այն օրը մի քանի անգամ մեկ շաբաթվա ընթացքում։
Բաղադրատոմս թիվ 3. Կիտրոն + մաղադանոս + սխտոր
Վերցրեք 1 կիլոգրամ կիտրոն, 300 գրամ սխտոր և 300 գրամ մաղադանոս։ Բոլոր բաղադրիչները անցկացրեք մսաղացով և խառնել։ Խառնուրդը պահել սառնարանում, նախընտրելի է ապակե տարայի մեջ։ Ընդունել 1 թեյի գդալ օրական երեք անգամ ուտելուց 15 րոպե առաջ։
Այս ժողովրդական դեղամիջոցի ազդեցությունն ուժեղացնելու համար խմեք այն ելակի, հապալասի, լինգոնի տերևների հատուկ թուրմով, որը պատրաստվում է հետևյալ կերպ. Չափել ամեն ինչ հավասար մասերով և դնելով թերմոսի մեջ, լցնել եռման ջրով։ Թողնել մի քանի ժամ։ Այն պետք է խմել այսպես՝ խմել 1 թեյի գդալ վերը նշված խառնուրդից 1/3 բաժակ թուրմով։ Այս բավականին արդյունավետ մեթոդը պետք է իրականացվի երեք ամիս:
Բաղադրատոմս թիվ 4. Հնդկաձավար + կեֆիր
Հաջորդ միջոցը պետք է պատրաստել երեկոյան։ Վերցրեք 0,5 լիտր կեֆիր և 1 բաժակ հնդկաձավար։ Հացահատիկը մանրակրկիտ ողողեք, լցրեք կեֆիրով և թողեք թրմվի։ 12 ժամ հետո ստացված խառնուրդը բաժանեք երկու հավասար մասերի, որոնցից մեկը ուտում եք որպես նախաճաշ, իսկ երկրորդը՝ ընթրիք։ Օգտակար կլինի առնվազն 2-3 օր անել առանց այլ սննդի։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։