Եզակի բուժիչ խառնուրդ․ Պահպանում է մարմնի թարմությունը, գեղեցկությունը, երիտասարդությունը և էներգիան, քանի որ այն պարունակում է բոլոր անհրաժեշտ վիտամինները, հանքանյութերը, կենսաբանորեն ակտիվ նյութերը, սպիտակուցները, ածխաջրերը և բուսական յուղերը
Եզակի բուժիչ խառնուրդը պահպանում է մարմնի թարմությունը, գեղեցկությունը, երիտասարդությունը և էներգիան, քանի որ այն պարունակում է բոլոր անհրաժեշտ վիտամինները, հանքանյութերը, կենսաբանորեն ակտիվ նյութերը, սպիտակուցները, ածխաջրերը և բուսական յուղերը
Բուժիչ միջոցի պատրաստման բաղադրիչները.
7 կիտրոն;
7 պճեղ սխտոր;
500 մլ բնական մեղր;
250 գ ծլած ցորեն;
300 գ ընկույզ;
⠀
Ծլած ցորենը լցնել բլենդերի մեջ և մանրացնել։ Այնուհետեւ ավելացնել ընկույզը, սխտորը եւ կեղեւով 3 կիտրոնը։ Մնացած 4 կիտրոնների հյութը քամեք և ավելացրեք զանգվածին։ Այնուհետև ավելացրեք մեղրը և խառնեք ամեն ինչ մինչև հարթ զանգված ստանաք:
Ահա թե ինչ է տեղի ունենում, երբ դուք կրճատում եք ածխաջրերը.
Դա տեղի է ունենում, երբ դուք հրաժարվում եք ալկոհոլից՝ 7, 30 կամ 365 օր հետո.
Ածխաջրերի հեռացումը և դրա հետ կապված սննդակարգի փոփոխությունը կարող է հանգեցնել այնպիսի ախտանիշների, ինչպիսիք են գլխապտույտը, հոգնածությունը, թուլությունը, գլխացավը, սրտխառնոցը, տրամադրության փոփոխությունները և կենտրոնանալու դժվարությունը:
Դրա պատճառն այն է, որ մարմինն ու ուղեղը զրկված են էներգիայի ամենակարեւոր աղբյուրից։ Ածխաջրերի հեռացման կողմնակի ազդեցությունները կարող են պահպանվել մի քանի շաբաթ:
Կարևոր է ժամանակ տալ ձեր մարմնին հարմարվելու համար: Սովորաբար մեր ուղեղին անհրաժեշտ է օրական մոտ 120 գրամ ածխաջրեր՝ օպտիմալ գործելու համար:
Ածխաջրերից հրաժարվելը հանգեցնում է օրգանիզմում տարբեր փոփոխությունների։ Եթե ածխաջրերի օրական չափաբաժինը 20 գրամից պակաս է, առաջանում է այսպես կոչված կետոզ։
Այս վիճակում մարմինն իրեն անհրաժեշտ էներգիան վերցնում է անմիջապես մարմնի ճարպից:
Սա հանգեցնում է օրգանիզմում ճարպերի այրման և, հետևաբար, քաշի կորստի։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։