Ամեն անգամ երբ սոված փորին սուրճ եք խմում, տեսեք ինչ է կատարվում ձեր օրգանիզմում

Դիտումներ 680

Ամեն անգամ երբ սոված փորին սուրճ եք խմում, տեսեք ինչ է կատարվում ձեր օրգանիզմում

Անհանգստություն ստամոքսում.

Դատարկ ստամոքսին սուրճ խմելը լուրջ փորձություն է հազիվ արթնացած մարմնի համար։ Առաջին հարվածը վերցնելով՝ ստամոքսը, արձակում է աղաթթու, որն անհրաժեշտ է հեղուկի մշակման համար։
Նվազեցնում է կորտիզոլի մակարդակը։

 


Սոված փորին սուրճ խմելը կարող է խախտել ձեր ցիրկադային ռիթմը: Պարզ ասած՝ ձեր օրգանիզմն առավոտյան արտազատում է կորտիզոլ, որն օգնում է ձեզ զգոն և ակտիվ զգալ:
Հեռացնում է կարևոր հանքանյութերը։
Նպաստում է օրգանիզմից կալցիումի, կալիումի և մագնեզիումի հեռացմանը։


 



Սուրճը և թեյը խմել շաքարով թե առանց շաքարի․ Ո՞րն է ավելի առողջարար

Պարզվում է՝ առանց շաքարի թեյ կամ սուրճ խմելու սովորությունն այնքան էլ առողջարար չէ։ Իրականում, այս ըմպելիքները քաղցր պատրաստելն օգնում է ուղեղին աշխատել: Այս մասին պատմել է բնագետ Բորիս Սկաչկոն։

 

 

Այս ըմպելիքները պարունակում են կոֆեին, որն ակտիվացնում է ուղեղի գործունեությունը։ Եթե ​​դուք «աշխուժացնեք» օրգանիզմը կոֆեինով, բայց դրան չտաք այս սնունդը, դա ոչ մի լավ բանի չի հանգեցնի։

Մարդու մարմնի ամբողջ արյունը պարունակում է մոտ երկու ճաշի գդալ շաքար: Եթե ​​նրա պաշարները չհամալրվեն, շատ համակարգեր կմնան «սոված դիետայի վրա»



Իսկ թեյին կոնկրետ երբ շաքարավազ են ավելացնում, տարբերություն կա։ Դա պետք է արվի գարեջուր պատրաստելիս: 

Շաքարի օպտիմալ քանակությունը նույնքան է, որքան թեյի տերեւները։ Եվ, իհարկե, պետք է միայն թարմ եփած թեյ խմել, քանի որ դրա որոշ նյութեր շատ արագ օքսիդանում են։

 

 

Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։



Ամենաընթերցվածը