Լավագույն դեղամիջոցը լյարդի համար․ Կերեք այս բանջարեղենը, եթե ուզում եք ձեր լյարդը առողջանա
Լավագույն բանջարեղենը լյարդի համար.
Մենք բոլորս լսել և կարդացել ենք դդումի օգտակար հատկությունների մասին: Իսկ ո՞րն է դրա օգուտը։ Իսկ ի՞նչ կարելի է բուժել, եթե կանոնավոր դդում եք ուտում։
Եթե պարբերաբար դդում եք ուտում, կարող եք զգալիորեն բուժել ձեր լյարդը։ Դդումը մաքրում է լյարդը և վերականգնում այն։ Ինչպե՞ս ուտել դդում օգուտ քաղելու համար: Անհրաժեշտ է թարմ աղցաններ ուտել դդմից և ձիթապտղի յուղից։
Աղցանն այսպես է պատրաստվում՝ դդումը կտրատում են, մեկ մեծ շերտ վերցնում ու անցկացնում խոշոր քերիչով։ Այնուհետև քերած դդումը լցնում են ձիթապտղի յուղով, խառնում և թրմում հինգ րոպե։
Այս աղցանը լավ է ուտել առավոտյան դատարկ ստամոքսին։ Դդումը կարելի է (և նույնիսկ պետք է) թխել ջեռոցում թարմ խոտաբույսերով։
Թխած դդումը պարունակում է շատ գլյուկոզա և շատ վիտամիններ։
Կիսվեք տեղեկություններ ընկերների հետ սոցիալական ցանցերում:
Շուկայում վաճառողը համոզեց մեծ դդում գնել և բաղադրատոմսը գրեց անձեռոցիկի վրա, որը ներկայացնում ենք ձեզ
ԽՄՈՐԻ ԲԱՂԱԴՐԻՉՆԵՐԸ
300 գ դդում
60 մլ կաթ
120 մլ բուսական յուղ
2 ձու
190 գ ալյուր
1,5 ճ.գդ փխրեցուցիչ
լուծվող սուրճ
1 ճ.գ դարչին
0,5 ճ.գդ մշկընկույզ
0,5 ճ.գդ աղացած մեխակ
150 գ շաքարավազ
0,5 ճ.գդ աղ
բնական աղացած սուրճ
Դդումը մաքրել, կտորների կտրել և թխել մինչև փափկի:
Պատրաստի դդումը բլենդերով հարում ենք մինչև խյուս դառնա։
Խմորը պատրաստելու համար ալյուրը մաղում ենք փխրեցուցիչով և աղով։ Ավելացնել համեմունքներ (մեխակ, մշկընկույզ, դարչին) և լուծվող սուրճ։
Առանձին ամանի մեջ հարում ենք ձվերը շաքարավազի հետ: Զգուշորեն լցնել դդումի խյուսը և խառնել սիլիկոնե սպաթուլայով։ Լցնել բուսայուղը և կաթը։ Կրկին խառնել։
Չոր խառնուրդը խառնել հեղուկի հետ։ Խմորը լցնում ենք յուղապատ կամ մագաղաթապատ թխման ամանի մեջ (11 x 21 սմ): Թխել 180 աստիճան տաքացրած ջեռոցում 50-55 րոպե, մինչև պատրաստ լինի։
Թողեք տորթը սառչի կաղապարի մեջ, ապա մատուցել։ Վերջ, դդումի քափքեյք պատրաստ է։ Բարի ախորժակ!
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։