Եթե ձեր հիշողությունը վատ է, ապա կերեք այս մթերքները
Կանաչ թեյ
Պարունակում է հազվագյուտ L-theanine ամինաթթու, որը մեծացնում է աշխատունակությունը և բարելավում ուղեղի ճանաչողական գործառույթները՝ մեծացնելով արյան հոսքը
Ձու
Ձուն պարունակում է բազմաթիվ վիտամիններ, այդ թվում՝ B12, ինչպես նաև խոլին: Վերջինս դեր է խաղում սպիտակուցի սինթեզում և հանդիսանում է նյարդային հաղորդիչ։
Ոսպ
Ոսպը պարունակում է մեծ քանակությամբ բուսական սպիտակուց և ֆոլաթթու, երկաթ և B վիտամիններ: Այս տարրերը նպաստում են ուղեղի կենսաքիմիական գործընթացների ընթացքին, բարելավում են հիշողությունը և արձագանքման արագությունը:
Սպանախ
Սպանախը լյուտեինի պարունակությամբ ռեկորդակիր է բոլոր բանջարեղենների և մրգերի մեջ: Այն անհրաժեշտ է աչքի հիվանդությունների կանխարգելման համար, դանդաղեցնում է ուղեղի դեգեներատիվ պրոցեսները։
Խմեք այս ըմպելիքը և մոռացեք ցանկացած ցավի մասին, ազատվեք բորբոքումից, ավելորդ խոլեստերինից և սրտի ու արյան անոթների հետ կապված խնդիրներից
Բաղադրատոմսը պարզ է և շատ համեղ:
Ձեզ հարկավոր է.
3 կամ 4 գազար
1 խնձոր
1/2 թեյի գդալ քերած կոճապղպեղի արմատ
1/2 թեյի գդալ քրքումի փոշի
1/4 կիտրոն` կեղևով
Բոլոր բաղադրիչները լցնում ենք բլենդերի մեջ և լավ խառնում ենք մինչև հարթ զանգված ստանաք։ Ցանկության դեպքում կարող եք ավելացնել ջուր և մեղր։
Խորհուրդ է տրվում խմել 200 մլ օրական մեկ անգամ՝ ուտելուց առաջ 20-30 րոպե։
Եթե ունեք արյան բարձր ճնշում, բացառեք կոճապղպեղի օգտագործուծը։
Ցանկացած ավանդական դեղամիջոց ընդունելուց առաջ խորհուրդ է տրվում խորհրդակցել բժշկի հետ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։