Եթե իմանայիք, թե ինչ կա ֆրի կարտոֆիլի մեջ, այլևս չէիք ուտի այն
Արագ սննդի վտանգները լեգենդար են, սակայն աշխարհում շատ մարդիկ շարունակում են այն օգտագործել ամեն օր։ Մեր օրերում արագ սննդի կետերը բառացիորեն լցվում են ժամանակակից քաղաքների փողոցները։
Այս մթերքը շատ նենգ է, քանի որ այն լի է արագ ածխաջրերով ու ճարպերով, բայց շատ աղքատ է բջջանյութով։ Հետևաբար, ընդամենը մի քանի ժամ հետո դուք կրկին շատ քաղց եք զգում։ Այսօր մենք ձեզ կպատմենք, թե ինչ են թաքցնում արագ սննդի աշխատողները, երբ մեզ վաճառում են այս «դելիկատեսը»...
Ֆրանսիական կարտոֆիլի բաղադրությունը զարմանալի է իր բազմազանությամբ: Պարզվում է, որ այս ուտեստը պարունակում է 10 բաղադրիչ: Կարդացեք ցանկը և ճիշտ հետևություններ արեք...
Կարտոֆիլ
Rapeseed յուղ
Հիդրոգենացված սոյայի յուղ
Ծաղկի ձեթ
Համեմունքներ
Դեքստրոզա
Նատրիումի թթու պիրոֆոսֆատ
Կիտրոնաթթու
Դիմեթիլպոլիսիլոքսան
Տապակելու համար նախատեսված բուսական յուղ, որն իր հերթին բաղկացած է 7 բաղադրիչներից՝ կանոլայի յուղ, եգիպտացորենի յուղ, սոյայի յուղ, սոյայի հիդրոգենացված յուղ տերտ-բութիլհիդրոքինոնով, կիտրոնաթթու և դիմեթիլպոլիսիլոքսան։
Այս ցուցակի ամենավտանգավոր բաղադրիչը տերտ-բութիլհիդրոքինոնն է, այս նյութի ընդամենը մեկ գրամը կարող է առաջացնել սրտխառնոց, ականջներում զնգոց և փսխում:
Մաղթում ենք, որ դուք ստանաք ոչ միայն հաճույք սննդից, այլև օգուտներ:
Եթե ցանկանում եք պատրաստել խրթխրթան կարտոֆիլ ֆրի առանց մի կաթիլ յուղի, դուք պետք է հետևեք այս անհավանական բաղադրատոմսին
Ձեզ անհրաժեշտ է՝
-5-ից 7 կարտոֆիլ
-2 ձվի սպիտակուց
-Մի քիչ աղ՝ ճաշակի համար,
-Մի քիչ քաղցր պապրիկա՝ համի համար
Առաջին բանը, որ պետք է անեք, կարտոֆիլը մաքրելն է:
Կտրեք դրանք փոքր կտորներով: Այնուհետեւ պետք է հարել ձվի սպիտակուցը։ Դա արեք այնքան, մինչև դրանք փրփուր դառնան։ Ավելացնել համեմունքներ:
Հաջորդ քայլը կարտոֆիլը սկուտեղի մեջ դնելն է։ Ավելացնել խառնուրդը նրանց վրա:
Պետք է նախապես տաքացնել ջեռոցը 200-220 աստիճանով:
Թխել դրանք մոտ 7-10 րոպե:
Համը հարստացնելու համար կարող եք ավելացնել այլ համեմունքներ և սոուսներ։
Կայքում տեղ գտած նյութերը կրում են միմիայն տեղեկատվական բնույթ։ Ցանկացած ինքնաբուժումից և բնական միջոցներ կիրառելուց առաջ, պարտադիր հարցրեք բժշկի կարծիքը։