Եթե իմանաք տանը սուջուխ պատրաստելու գաղտնիքները, այլևս սուպերմարկետից չեք գնի այն․ Հեշտ բաղադրատոմս

Դիտումներ 305

Եթե իմանաք տանը սուջուխ պատրաստելու գաղտնիքները, այլևս սուպերմարկետից չեք գնի այն․ Հեշտ բաղադրատոմս

Բաղադրամասեր․

  • Աղացած միս (տավարի միս - 700 գր, խոզի միս - 300 գր) մեկ կգ
  • Աղ
  • Շաքարավազ
  • Աղացած սև պղպեղ 2 թեյի գդալ
  • Պապրիկա 2 թեյի գդալ
  • Ուրց
  • Կարմիր գինի 150 մլ

 



Այս փուլում զգուշորեն հունցել աղացած միսը և ավելացնել գինի (կարող եք գինու փոխարեն օգտագործել կոնյակ, միայն թե ավելի քիչ) ու բոլոր համեմունքներն։ Դնել հարթ տարայի մեջ, ծածկել փայլաթիթեղով և ուղարկել սառնարան, որպեսզի հասունանա 24 ժամով։

Լցոնած, ամուր կապած ու սառը պատշգամբում կախված, սուջուխը անպայման սառնություն է պետք, տաքանալու դեպքում կարող եք դնել սառնարանը։

 

 



Երկրորդ-երրորդ օրը պետք է սկսել գրտնակով գրտնակել, որ տափակ ձև ստանա, օրական մեկ անգամ, ամեն օր, սկզբում շատ զգուշորեն։ Պատրաստ կլինի առնվազն 8-ում։

 

Քանի որ աղիության, քաղցրության, դառնության, թթվայնության, կծու աստիճանը յուրաքանչյուրի համար անհատական ​​է, միշտ ավելացրեք համեմունքներ՝ կենտրոնանալով ձեր համի ճաշակի վրա: Եթե ​​համեմունքներից որևէ մեկը առաջին անգամ եք ավելացնում, ապա հիշեք, որ կան համեմունքներ, որոնք հատկապես կարևոր է չփոխել (օրինակ՝ չիլի պղպեղ):



Ամենաընթերցվածը