Եթե հոգնել եք նախաճաշին խաշած ձու ուտելուց, ապա սա լավագույն փոխարինող տարբերակը կարող է լինել
Կաթով և բանանով պատրաստված և չիայի սերմերով պատրաստված այս սմուզին նախաճաշի սիրված տարբերակը կլինի ողջ ընտանիքի համար:
Եթե ցանկանում եք հարուստ համ, ապա ընտրեք վարսակի կաթը: Բրնձի կաթի սիրահարները պետք է հիշեն, որ այն մի փոքր դառը համ ունի։ Ի վերջո, կոկոսի կաթը նման է կեչու հյութի:
Ձեր ընտրությունը կատարելուց հետո կարող եք սկսել պատրաստելը․
Նախ մաքրել բանանը և կտրատել շրջանաձև:
Աշխատանքային մասը տեղափոխեք բլենդերի ամանի մեջ և ավելացրեք 250 մլ կաթ, ապա միացրեք սարքը և հարեք տարայի պարունակությունը։
Բանանի կաթի խառնուրդին ավելացրեք 1 ճաշի գդալ չիայի սերմեր։ Մանրակրկիտ խառնել, բայց նախապատրաստումը դեռ չի ավարտվել՝ արժե սմուզին 10 րոպեով դնել սառնարանում։
Այստեղ է, որ չիայի սերմերը մի փոքր կուռչեն՝ ձեր առողջ նախաճաշը դարձնելով էլ ավելի համեղ։ Մատուցելուց առաջ սմուզին զարդարում ենք վրան դարչին ցանելով։