Եթե չես կարողանում նիհարել, օգնիր քեզ բռունցքով: Անհավանական է թվում, բայց այս հնարքն իսկապես աշխատում է
Ձեռքերը կարող են ուղեցույց ծառայել հիմնական մթերքների չափաբաժինները հաշվարկելու համար, որոնք մենք պետք է ուտենք: Մի՞թե դա հիանալի չէ:
Մարդկանց մեծամասնությունը չի կարողանում հավասարակշռված սնունդ ուտել՝ առանց չափազանցության, օրինակ՝ մսի քանակությունը:
Այս մեթոդի հիմնական նպատակն է սովորել, թե ինչպես ճիշտ որոշել չափաբաժնի չափը:
Ձեռքերի մասերը ներկայացնում են այն մասի ծավալը, որը դուք պետք է օգտագործեք մեկ ճաշի ընթացքում, ոչ ավելին։
Այսինքն՝ մի բուռ կծառայի բրնձի, մակարոնեղենի և այլ հացահատիկի քանակությունը որոշելու համար, որ մենք պետք է օգտագործենք։
Հում կամ խաշած բանջարեղեն. Ձեր ափսեի մեջ պետք է լինի սննդի ամենամեծ քանակությունը՝ ամանի ձևով զբաղեցնելով երկու ափի ամբողջ տարածությունը:
Ձեր աղցանին ավելացրեք համեմունքներ, նախապատվությունը տվեք կիտրոնին, խնձորի քացախին և ձիթապտղի յուղին, քանի որ այն ավելի քիչ կալորիաներ ունի, քան մայոնեզը և սոուսները:
Ածխաջրեր (բրինձ, մակարոնեղեն, կարտոֆիլ և տարբեր հացահատիկներ) պետք է լինեն միայն մի բուռ:
Կենդանական սպիտակուցներ (միս, հավ կամ ձուկ). Ձեր ափի չափը, որը դուք պետք է օգտագործեք օրական:
Պանիր․ Միացրեք ձեր միջնամատը և ցուցամատը: Սա պանրի առավելագույն քանակի ծավալն է, որը դուք կարող եք սպառել՝ և՛ երկարությամբ, և՛ հաստությամբ: